Etichetă: Telekom

De ce îi înțeleg pe cei de la Telekom

 
Ieri rețeaua Telekom Mobile a fost indisponibilă o mare parte din zi. Nu a fost semnal și multă lume s-a panicat. Chiar dacă nu mai sunt client Telekom de o perioadă bună de timp, mă interesează ceea ce ține de telecomunicații. Am avut cartelă Telekom pe vremea în care nu erau telefoanele inteligente la putere.

De ce nu mai folosesc Web’n’Walk

 
Web’n’Walk (prescurtat WnW) este un serviciu disponibil la Cartela Telekom prin care ai acces nelimitat la internet pentru doar 0,5 EUR/zi. Pentru cine accesează zilnic internetul pe mobil, extraopțiunea WnW oferă acces nelimitat la internet pentru 2,99 EUR/lună.

Mesaje gratuite la Cartela Telekom

 
Premieră în România! Doar la cartela ta comunici fără să te opreşti în perioada activă, chiar dacă nu ai credit sau extraopţiune! De azi poţi comunica nelimitat în reţea prin SMS, MMS şi mesaje în aplicaţia joyn by Telekom sau nelimitat în orice reţea prin mesaje în WhatsApp. Info la *100# sau 1234.

De ce folosesc Web’n’Walk

 
Web’n’Walk este serviciul de acces şi navigare nelimitată pe internet powered by Telekom Mobil. Serviciul are limitele sale, de aceea nu cred că navigare nelimitată este chiar termenul corect. O să îţi spun şi de ce. Prin navigare nelimitată se înţelege faptul că poţi naviga pe internet cât doreşti, pe ce site-uri doreşti.