Etichetă: tv

Îți place Triplusec? 

 
Triplusec este un serial de comedie marca ProTV, nou-nouț. Difuzat în fiecare joi, de la ora 21:30, Triplusec a ajuns deja la episodul patru. Urmează ca episodul cinci să fie difuzat săptămâna aceasta. Personal, îmi place personajul Alina Ceață. Rolul Alinuței este jucat de actrița Aida Economu.

Cum să cumperi inteligent un TV 4K în 2018

 
Deși suntem în 2018, apetitul românilor pentru televizoare 4K este încă destul de mic. Poate te-ai gândit și tu de ce se feresc mulți să cumpere un TV 4k și primul motiv care ți-a venit în minte este prețul. Însă nu e singurul. Din ce în ce mai mulți oameni își fac cumpărăturile pe internet.

Avem DVB-T2, dar nu prea

 
Avem televiziune digitală terestră în România. De pe 17 iunie nu se mai transmite TVR 2 în sistem analogic, aşadar o antenă îndreptată spre releul ce emitea odată acel semnal pe care îl putea capta orice televizor este acum inutilă. Televiziunea Română a trecut „la digital”, deşi dacă ne uităm pe TVdigitala.

Votez – înseamnă că trăiesc

 
Pe 28 iunie este al doilea tur al Alegerilor Locale în Republica Moldova. Din spoturile publicitare ce au rulat pe televizoarele vecinilor de peste Prut se accentuează faptul că sunt chemaţi la vot doar oamenii vii, cu drept de vot. Cei morţi n-au voie să voteze primarul.