De ce nu mai folosesc Web’n’Walk

Web’n’Walk (prescurtat WnW) este un serviciu disponibil la Cartela Telekom prin care ai acces nelimitat la internet pentru doar 0,5 EUR/zi. Pentru cine accesează zilnic internetul pe mobil, extraopțiunea WnW oferă acces nelimitat la internet pentru 2,99 EUR/lună.

wnw

Am avut extraopțiunea Web’n’Walk activă mai bine de jumătate din anul 2015, plus 2014 și „porțiuni” din anii anteriori. Mergea bine internetul pe mobil, însă numeroasele restricții tăiau tot elanul. Viteza maximă de până în 40 KB/s era principala bilă neagră la acest serviciu. Mai era restricția de a primi unele notificări push, de a asculta programe radio online și mai erau zilele în care puteam accesa doar site-urile cu conexiune criptată (https). Toate acestea le-am avut la Cosmote, actual Telekom.

În ultimele zile ale anului 2015 m-am portat la Orange. Atunci am redescoperit ce înseamnă conexiune stabilă și viteze 4G, chiar dacă asta înseamnă costuri ceva mai mari. Cum majoritatea bucovinenilor sunt pe Orange, pot să sun pe aproape oricine și să mă întind la discuții. Bineînțeles că nu sun pe nimeni, căci inițiez apeluri telefonice mult prea rar. Nici la MB nu se mai zgârcesc ca înainte chiar dacă, trebuie să recunoaștem, cei care le-au adus pe acest drum sunt cei de la Vodafone – principalul competitor. Și cei de la Digi.mobil au avut o contribuție, căci oamenilor le place schimbarea.

Așadar, cu atâtea smartphone-uri la îndeamnă, Web’n’Walk este doar o glumă proastă.

Etichete:

6 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.