De ce nu mai folosesc Web’n’Walk

De ce nu mai folosesc Web'n'Walk

Web’n’Walk (prescurtat WnW) este un serviciu disponibil la Cartela Telekom prin care ai acces nelimitat la internet pentru doar 0,5 EUR/zi. Pentru cine acceseaz─â zilnic internetul pe mobil, extraop╚Ťiunea WnW ofer─â acces nelimitat la internet pentru 2,99 EUR/lun─â.

wnw

Am avut extraop╚Ťiunea Web’n’Walk activ─â mai bine de jum─âtate din anul 2015, plus 2014 ╚Öi ÔÇ×por╚Ťiuni” din anii anteriori. Mergea bine internetul pe mobil, ├«ns─â numeroasele restric╚Ťii t─âiau tot elanul. Viteza maxim─â de p├ón─â ├«n 40 KB/s era principala bil─â neagr─â la acest serviciu. Mai era restric╚Ťia de a primi unele notific─âri push, de a asculta programe radio online ╚Öi mai erau zilele ├«n care puteam accesa doar site-urile cu conexiune criptat─â (https). Toate acestea le-am avut la Cosmote, actual Telekom.

├Än ultimele zile ale anului 2015 m-am portat la Orange. Atunci am redescoperit ce ├«nseamn─â conexiune stabil─â ╚Öi viteze 4G, chiar dac─â asta ├«nseamn─â costuri ceva mai mari. Cum majoritatea bucovinenilor sunt pe Orange, pot s─â sun pe aproape oricine ╚Öi s─â m─â ├«ntind la discu╚Ťii. Bine├«n╚Ťeles c─â nu sun pe nimeni, c─âci ini╚Ťiez apeluri telefonice mult prea rar. Nici la MB nu se mai zg├órcesc ca ├«nainte chiar dac─â, trebuie s─â recunoa╚Ötem, cei care le-au adus pe acest drum sunt cei de la Vodafone – principalul competitor. ╚śi cei de la Digi.mobil au avut o contribu╚Ťie, c─âci oamenilor le place schimbarea.

A╚Öadar, cu at├ótea smartphone-uri la ├«ndeamn─â, Web’n’Walk este doar o glum─â proast─â.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3987

Distribuie mai departe:

6 comentarii la "De ce nu mai folosesc Web’n’Walk"

 1. Ceva gen wap unlimited de pe timpuri ­čÖé
  Si totusi parca mai stabil era acel wap unlimited de la orange decat wnw.

 2. Acum mie imi place Digi Mobil. De ce? Ca au un abonament cu 26 lei. Facilitati: nelimitat minute si sms-uri nationale/international fix + 3000 minute internationale mobil (chiar si catre Belgia) + 10 GB la viteza 3G + 30 GB la viteza 4 GB. Toate aceste facilitati le ai, daca dai comada online pe site-ul lor si cumperi cu banii jos un telefon mobil 4G. De exemplu marca Philips. Mi-e dor de reteaua Zapp. Am avut si pe Zapp telefon mobil, fara abonament. Dadeam bip-uri fara credit.Sau sunam cu 16 centi catre orice retea din Uniunea Europeana. Dar, de la Zapp am numarul si acum, portat in Vodafone, care si el este foarte bun.

 3. Cum activez wnw pentru o lun─â? Sau exist─â doar cu 0,5 pe zi?
  A┼čtept r─âspuns.
  Mersi!

 4. este cel mai bun internet dela web’n’nwalk mam invatat are trafic bun este convenabil

 5. Pentru ca sa poti naviga in voie pe YouTube fara sa se incarce din minut in minut trebuie setat pe 144p respectiv 240p
  Apropo: am observat ca la fel de bine poti descarca orice tip de fisier (jpeg, mp3 chiar si mp4) destul de binisor ca sa zic asa
  In schimb nu poti naviga pe sopcast pentru tv online si nici pe streaming pentru filme online, dar pentru browsing si pentru ce am spus mai inainte zic ca se merita sa dai 3 eur pentru extraoptiunea webnwalk

Adaug─â un comentariu

Scrie comentariul t─âu ├«n c─âsu╚Ťa de mai jos. Public├ónd comentarii pe acest blog, accep╚Ťi politica de confiden╚Ťialitate.

Completeaz─â numele t─âu. Adresa de email ╚Öi site-ul web sunt c├ómpuri op╚Ťionale ╚Öi le po╚Ťi l─âsa necompletate.