De ce îi înțeleg pe cei de la Telekom

Ieri rețeaua Telekom Mobile a fost indisponibilă o mare parte din zi. Nu a fost semnal și multă lume s-a panicat. Chiar dacă nu mai sunt client Telekom de o perioadă bună de timp, mă interesează ceea ce ține de telecomunicații.

Am avut cartelă Telekom pe vremea în care nu erau telefoanele inteligente la putere. Orange tocmai renunțase la opțiunea Orange Wap Unlimited (cred că așa se numea) și ofertele erau sărăcăcioase. Cosmote, căci Cosmote avea chestii faine pe vremea lui, a prins momentul și a lansat Web’n’Walk. Cu 2,99 euro lunar aveai internet pe mobil fără să-ți pese de viteză. Pentru Facebook era perfect, mai ales că nu era plin Facebook-ul de clipuri video. Pentru text și poze era numai bun. 

Puteam asculta chiar și radio online, chiar dacă doar unele fluxuri erau disponibile. Kiss FM se auzea în căști… și era suficient. 

De când cu magenta, Cosmote nu m-a mai atras. Nu din cauza schimbării numelui, ci din cauză că nu au luat-o în direcția care trebuie. Părerea mea.

Și totuși, de ce îi înțeleg pe cei de la Telekom

Din păcate, nu merg toate așa cum vrei. Câteodată îți dorești să treci la o versiune mai nouă și se strică tot. Altădată uiți un ; și o ia totul la vale. Am pățit-o pe VPS și nu e frumos deloc. 🙂

De aceea îi înțeleg.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/6751

Distribuie mai departe:

4 comentarii la "De ce îi înțeleg pe cei de la Telekom"

  1. Totusi, la nivelul asta… nu stiu daca se accepta. Nu e vorba doar de un vps, tare mi-e ca le-a crapat vreun echipament ca nu s-au facut investitii pe parcursul anilor.

    Am avut de-a face cu sistemul lor, pe partea de transmisie TV, si stiu cu ce ieftinituri lucreaza.

  2. Pai astia au mostenit infrastructura infecta de la Romtelecom si zau ca nu prea inteleg de ce are lumea asteptari de la ei…

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.