Etichetă: scurteaza

Sall.Cf nu trebuie să moară. Nu încă.

 
Pe 10 ianuarie am schimbat firma de găzduire pentru Sall.Cf. De la găzduire gratuită am trecut, bineînţeles, tot la găzduire gratuită. Pentru că (nu-i aşa?) găzduirea gratuită este cea mai bună. Astăzi am observat că site-ul Sall.Cf trage să moară. De la caniculă, probabil. Sau o fi făcut insolaţie.

Sall.Cf n-a fost închis. Doar că… [actualizat]

 
Sall.Cf nu a fost închis, doar că îl ţin pe host free, iar când găzduirea e gratuită se mai întâmplă anumite lucruri. Cum ar fi: Stimate Vasile Contul dvs. de găzduire a fost suspendat. Detaliile contului se regăsesc mai jos: Pachet Gazduire: Gratuit Domeniu: scurtat.vv.si Motiv: Abuz Informaţii Adiţionale: Contul scurtat.vv.si cauzează suprasolicitarea serverului.

Scriptul Sall.Cf actual (gratuit)

 
Salut! Descarcă gratuit scriptul Sall.Cf actual (.zip, 275,71 Kb)… Dacă aveţi întrebări, erori de raportat sau alte nelămuriri, puteţi scrie un comentariu. Spor la scurtat adrese! Îţi doreşti scriptul de pe Sall.Cf? Lasă un comentariu! Dacă vor exista suficienţi doritori ai scriptului Sall.Cf, îl voi ataşa unei postări viitoare, pentru a putea fi descărcat gratuit.