Sall.Cf nu trebuie să moară. Nu încă.

Sall.Cf nu trebuie să moară. Nu încă.

Pe 10 ianuarie am schimbat firma de găzduire pentru Sall.Cf. De la găzduire gratuită am trecut, bineînţeles, tot la găzduire gratuită. Pentru că (nu-i aşa?) găzduirea gratuită este cea mai bună.

Astăzi am observat că site-ul Sall.Cf trage să moară. De la caniculă, probabil. Sau o fi făcut insolaţie. Naiba ştie, dar nu ştiu unde o găsesc ca să o întreb. Nici nu ştiu de când e în starea asta deplorabilă. În fine.

Ideea e că îmi place domeniul Sall.Cf şi n-aş vrea să fie offline, aşa cum s-a întâmplat cu celelalte domenii luate gratis de pe net şi abandonate de subsemnatul. Tocmai de aceea aştept acum să se propage nameserverele şi să-l readuc la viaţă. O să-l hrănesc de data asta. Îi dau şi apă dacă vrea. 🙂

Sall.Cf nu trebuie să moară. Nu încă.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3526

Distribuie mai departe:

4 comentarii la "Sall.Cf nu trebuie să moară. Nu încă."

  1. Bogdan Epureanu | 13 iulie 2015 la 2:03 | Răspunde

    Sincer sa fiu, eu le dau dreptate celor de la firma de hosting… motivul pentru care cineva ofera un cont de gazduire gratuit este pentru a oferi o sansa cuiva care este la inceput de drum sau are un mic site/blog personal, pe principiul ca daca/atunci cand va creste va trece la un cont platit.

    Se presupune ca daca ai un site cu mii sau chiar sute de vizitatori zilnici iti permiti sa platesti si pentru un pachet de hosting (daca nu iti permiti din buzunarul tau, pui ca tot omul o reclama pe site si tot iti scoti 5 euro pe luna cat te costa un host decent).

  2. Atunci cand iti faci un astfel de site si vrei sa fie serios iti faci planuri bine definite, astfel risti sa iti sara lumea in cap ca au trimis trafic spre acele link-uri prescurtate si n-a ajuns unde trebuie, s-a blocat pe traseu.

  3. Nu inteleg de ce te incurci cu host gratis, pierzi mai mult timp mutandu-te periodic decat poti castiga bani stand pe un host platit.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.