Sall.Cf n-a fost închis. Doar că… [actualizat]

Sall.Cf nu a fost închis, doar că îl ţin pe host free, iar când găzduirea e gratuită se mai întâmplă anumite lucruri. Cum ar fi:

Stimate Vasile

Contul dvs. de găzduire a fost suspendat. Detaliile contului se regăsesc mai jos:

Pachet Gazduire: Gratuit
Domeniu: scurtat.vv.si
Motiv: Abuz
Informaţii Adiţionale: Contul scurtat.vv.si cauzează suprasolicitarea serverului. Serverul nostrul partajat nu este destinat să găzduiască site-uri atât de active cu mii de vizitatori pe zi. Va trebui să consideraţi mutarea lui pe un VPS sau pe un server dedicat.

Acest e-mail l-am primit joi seara, dar l-am citit ieri dimineaţă. Bineînţeles că nu aveam niciun backup pregătit. Doar scriptul în versiunea pe care am pus-o la dispoziţia tuturor şi fişierul cu adresele scurtate până în data de 11 decembrie 2014. Atunci l-am descărcat pentru a şterge link-urile defecte sau neaccesate de nimeni, dar m-am lăsat păgubaş. 🙂

Aşa că am modificat nameserverele domeniului Sall.Cf şi am urcat ce aveam şi l-am urcat pe Hi2.ro. Asta se întâmpla ieri după-amiază. Acolo va avea viaţă lungă. Sper. Miile de vizitatori pe zi vor fi fericiţi. Spammerii chaturilor lavalaire vor fi fericiţi.

Update 11 ianuarie 2015, ora 6:30: Scurtat.Vv.Si a fost reactivat pentru a putea să descarc un backup. Sall.Cf a fost readus la forma de la începutul lui ianuarie.

Update 11 ianuarie 2015, ora 11:30: Siteul a fost găzduit pe 2freehosting.com. Propagarea completă a DNS-urilor poate dura chiar câteva ore.

Etichete:, ,

3 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.