Sall.Cf n-a fost închis. Doar că… [actualizat]

Sall.Cf n-a fost închis. Doar că...

Sall.Cf nu a fost închis, doar că îl ţin pe host free, iar când găzduirea e gratuită se mai întâmplă anumite lucruri. Cum ar fi:

Stimate Vasile

Contul dvs. de găzduire a fost suspendat. Detaliile contului se regăsesc mai jos:

Pachet Gazduire: Gratuit
Domeniu: scurtat.vv.si
Motiv: Abuz
Informaţii Adiţionale: Contul scurtat.vv.si cauzează suprasolicitarea serverului. Serverul nostrul partajat nu este destinat să găzduiască site-uri atât de active cu mii de vizitatori pe zi. Va trebui să consideraţi mutarea lui pe un VPS sau pe un server dedicat.

Acest e-mail l-am primit joi seara, dar l-am citit ieri dimineaţă. Bineînţeles că nu aveam niciun backup pregătit. Doar scriptul în versiunea pe care am pus-o la dispoziţia tuturor şi fişierul cu adresele scurtate până în data de 11 decembrie 2014. Atunci l-am descărcat pentru a şterge link-urile defecte sau neaccesate de nimeni, dar m-am lăsat păgubaş. 🙂

Aşa că am modificat nameserverele domeniului Sall.Cf şi am urcat ce aveam şi l-am urcat pe Hi2.ro. Asta se întâmpla ieri după-amiază. Acolo va avea viaţă lungă. Sper. Miile de vizitatori pe zi vor fi fericiţi. Spammerii chaturilor lavalaire vor fi fericiţi.

Update 11 ianuarie 2015, ora 6:30: Scurtat.Vv.Si a fost reactivat pentru a putea să descarc un backup. Sall.Cf a fost readus la forma de la începutul lui ianuarie.

Update 11 ianuarie 2015, ora 11:30: Siteul a fost găzduit pe 2freehosting.com. Propagarea completă a DNS-urilor poate dura chiar câteva ore.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2379

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Sall.Cf n-a fost închis. Doar că… [actualizat]"

  1. Pacalalelile lor. Pateau asta multi si se plangeau pe forum la mine. Vezi poate iei un vps. Dar de la ei. 😀

  2. Aşa se întămplă cu hostul free. Am mai păţit şi eu d-astea. :))

  3. Daca ai cateva mii de vizitatori, nu imi dau seama de ce inca stai pe gazduire gratuita.
    Poti incerca serviciile https://goo.gl/o6W6rK, ai 14 zile gratuit, daca esti multumit, poti face o comanda. Platesti cat folosesti, nimic mai mult sau mai putin.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.