Etichetă: script

Scriptul Sall.Cf actual (gratuit)

 
Salut! Descarcă gratuit scriptul Sall.Cf actual (.zip, 275,71 Kb)… Dacă aveţi întrebări, erori de raportat sau alte nelămuriri, puteţi scrie un comentariu. Spor la scurtat adrese! Îţi doreşti scriptul de pe Sall.Cf? Lasă un comentariu! Dacă vor exista suficienţi doritori ai scriptului Sall.Cf, îl voi ataşa unei postări viitoare, pentru a putea fi descărcat gratuit.

Script IndoWapBlog MS 1.0

 
Scriptul IndoWapBlog este un script ce îţi va fi familiar dacă ai avut un blog (sau mai multe) pe MyWapBlog. Deşi e “indo”, are şi versiune în limba engleză. Mai mult, e uşor de tradus şi în alte limbi. Dacă există „interes din partea wapmasterului”, scriptul poate fi şi mai mult îmbunătăţit.

Simpatie.Biz – Scriptu’ Lu’ Lospa

 
Au trecut 24 de ore de când Lospa Ciprian oferă scriptul său de pe Simpatie.Biz, gratuit, oricui îl doreşte sau nu-l doreşte. Scriptul a fost descărcat de peste 234 de ori de pe WapStar.Ro şi probabil cineva, în acest moment, încă îl mai descarcă (69% descărcat, 2 KB/s).

Scripturi peste scripturi

 
Ies la lumină tot mai multe scripturi. De la scripturi de chat până la alte scripturi de chat, scripturile sunt căutate deoarece se doreşte înlocuirea vechiului lavalair cu ceva mai prietenos. De fapt, foarte puţini din cei ce au deja chaturi îşi doresc să renunţe la vechiul script.