Etichetă: blog

Ce este ImprovMX

 
Ce este ImprovMX este o continuare a acestui articol. Serviciile de găzduire clasice, shared, oferă trei servicii într-unul singur: găzduirea DNS găzduirea fișierelor și a bazelor de date mail Despre găzduire DNS am scris în articolul amintit mai sus. Eu folosesc și recomand Cloudflare. Găzduirea fișierelor și a bazelor de date o faci pe VPS.

2 ani de VPS

 
La începutul lui 2018 ceream sfaturi despre servere private virtuale. Cum primul contact cu VPS-urile l-am avut la sfârșitul anului 2017, nu știam foarte multe pe atunci. Părerile au fost împărțite.

Temă întunecată

 
Astăzi am pus la punct tema (aspectul) acestui blog. Dacă ai setată tema întunecată în browserul tău (în Chrome o găsești în Setări – Teme – Întunecat), atunci și blogul acesta va fi întunecat.

Renunțați la tema Jetpack pentru mobil

 
În 2013 îmi băteam capul cu tema pentru telefoanele mobile și cu cea pentru desktop. Pe atunci telefoanele erau încă destul de limitate în afișarea paginilor web. Majoritatea căutărilor de pe Google îmi serveau pagini simplificate. Un fel de AMP de pe vremuri. Nu știu la voi, dar la mine e deja 2019.