Simpatie.Biz – Scriptu’ Lu’ Lospa

Au trecut 24 de ore de când Lospa Ciprian oferă scriptul său de pe Simpatie.Biz, gratuit, oricui îl doreşte sau nu-l doreşte. Scriptul a fost descărcat de peste 234 de ori de pe WapStar.Ro şi probabil cineva, în acest moment, încă îl mai descarcă (69% descărcat, 2 KB/s). În următoarea perioadă, marii wapmasteri ai României se vor pune la căutat găurile lui Ciprian, pardon, găurile scriptului lui Ciprian. Dacă nu vor găsi, vor face ei unele. 🙂
Procedeul e foarte simplu: e nevoie doar de o bormaşină. Dacă n-ai una, îţi cumperi de pe Mercador.ro. Apoi descarci scriptul, îl dezarhivezi şi deschizi fişierul core.php. Fixezi burghiul pe monitor, display sau ce ai tu, şi dai gaura. După aceea, mai dai una. Te opreşti când pofteşti. După ce ai dat găurile, urci scriptul pe un host gratuit (obligatoriu) şi vei vedea că scriptul are găuri. .cafea.
Ultima procedură e şi cea mai grea: faci un screenshot şi îi desenezi găurile în Photoshop-ul pe care îl foloseşti zilnic (Paint). Nu îţi fă probleme. Te poţi folosi chiar de găurile date cu bormaşina de pe Mercador şi îţi va fi foarte uşor.
La final, te lauzi „la toată familia ta” virtuală că Simpatie.Biz – Scriptu’ Lu’ Lospa are găuri şi baza de date nu e goală. Tu o vrei goală! Sau nu??

Acesta este un pamflet!

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1575

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "Simpatie.Biz – Scriptu’ Lu’ Lospa"

  1. Ma asteptam ca scriptul sa fie foarte securizat si multe noutati interesante dar m-a dezamagit total si in index.php are o gaura, nu dau detalii, se poate scoate cu usurinta dar scriptu e destul de util pana la urma, are doua variante, wml si html, pentru incepatori e foarte bun!

  2. Am si zis,nu e scriptul actual simpatie.biz,este simpatie.us de acum 1 an. Am scos foarte multe din el,cat despre gaura din index… s-a postat in topic despre ea pe .

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.