Etichetă: mail

Ce este ImprovMX

 
Ce este ImprovMX este o continuare a acestui articol. Serviciile de găzduire clasice, shared, oferă trei servicii într-unul singur: găzduirea DNS găzduirea fișierelor și a bazelor de date mail Despre găzduire DNS am scris în articolul amintit mai sus. Eu folosesc și recomand Cloudflare. Găzduirea fișierelor și a bazelor de date o faci pe VPS.

(Nu) sunt bogat

 
Astăzi am aflat că sunt bogat. Nu ştiţi ce fericit sunt. Am câştigat la o loterie la care nici nu am jucat. Vă daţi seama? Şi bogat, şi norocos. :)) Să vă spun cum am primit vestea. Am primit un email.

Adresă de email @vasileruscior.ro

 
Ofer câte o adresă de email de forma nume@vasileruscior.ro primilor 3 vizitatori ce îmi trimit, prin intermediul formularului de mai jos, numele* dorit şi o parolă. După ce voi adăuga adresa de email din panou, vă voi trimite un email cu adresa url a paginii din care să vă autentificaţi pentru a citi emailurile.

Pescuitul pe e-ma(i)l

 
Încep prin a specifica faptul că această postare – deşi e despre „phishing” – nu e adresată (în special) pescarilor. vezi imaginea la dimensiune completă Probabil aţi primit până acum e-mailuri care nu au nicio relevanţă. 🙂 Dacă nu, veţi primi. 😀 Eu am primit acu’ vreo doi ani un e-mail de la BRD.