Etichetă: android

Cât de des foloseşti Shazam?

 
Mi-am amintit astă-seară că am instalată pe telefon aplicaţia Shazam. N-am mai utilizat-o de mult, aşa că voiam să văd ce mai mişcă. Se pare că supravieţuieşte şi fără mine, multor tineri fiindu-le utilă. Nu ştii ce piesă este la radio? Shazam şi ai aflat. 🙂 Fiindcă am telefonul rootat, am „evacuat” reclamele din aplicaţie.

Află cât de tare tremuri

 
Vibration Monitoring este o mică aplicaţie disponibilă în Google Play ce-ţi oferă posibilitatea să … (ce să fie, ce să fie?) monitorizezi vibraţiile la care este supus telefonul/tableta ta, în funcţie de dispozitivul pe care instalezi aplicaţia.

Am testat Bus Simulator 2015 pe Android

 
Am testat zilele trecute aplicaţia Bus Simulator 2015, aplicaţie disponibilă gratuit în Google Play. Ovidiu Pop a creat acest joc în care trebuie să conduci autobuzul, să opreşti în staţii pentru a lua călători şi a-i duce… la alte staţii de autobuz. Nu uita să opreşti la semafor.

Ghiceşte!

 
Deşi în despre autor este specificat că voi scrie despre aplicaţii pentru Android, de mult timp nu v-am mai spus despre vreo aplicaţie. Ar cam fi timpul… Aplicaţia Ghiceşte! conţine ghicitori şi întrebări de logică sortate pe două categorii: copii şi adulţi.