Ghiceşte!

Ghiceşte!

Deşi în despre autor este specificat că voi scrie despre aplicaţii pentru Android, de mult timp nu v-am mai spus despre vreo aplicaţie. Ar cam fi timpul…

Aplicaţia Ghiceşte! conţine ghicitori şi întrebări de logică sortate pe două categorii: copii şi adulţi. În acest moment sunt 159 de ghicitori în categoria copii, iar în categoria adulţi sunt 206. Unele sunt mai grele, altele mai uşoare.

image

Dacă nu ştii un cuvânt, poţi da pe acel „A?” din partea dreaptă-sus şi îţi va apărea prima literă a cuvântului. Dacă mai atingi acel „A?” încă o dată, îţi mai apare o literă. Şi tot aşa, până îţi dai seama şi/sau nu mai ai indicii. Cu fiecare răspuns corect, numărul indiciilor pe care le ai la dispoziţie creşte.
image

Descarcă din Google Play

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3303

Distribuie mai departe:

11 comentarii la "Ghiceşte!"

 1. Interesanta aplicatie. Cred ca o voi descarca si eu…la plictiseala cred ca va fi un tovaras de nadejde.

 2. Am stat 4 minute sa ma gandesc ce n-au avut Adam si Eva ! Zau, care e raspunsul ? Va implor sa-mi zica cineva care stie pt ca nu am chef sa descarc aplicatia doar ca sa aflu acest amanunt. Ca nu poate fi Servici din 2 motive:
  1. Nu apare litera S la indicii
  2. Se zice Serviciu, nu Servici, (asta fiind primul lucru pe care l-am invatat eu de cand am blog, ca am fost imediat corectat, chiar am si verificat, si asa era !)

  • Răspunsul este [b]părinţi[/b].

  • Dobre Petronel | 28 martie 2015 la 23:15 |

   Si eu care puteam sa jur ca e vorba despre haine.

  • Ha ! Ha ! Vezi ce inseamna sa fii ingust la minte asa ca mine…ca nu cred ca mi i-am imaginat niciodata pe Adam si Eva ca pe niste orfani ! Poate asa ca niste naufragiati ca Robinson Crusoe pe o insula, insa ca orfani chiar niciodata ! Oare asta inseamna ca sunt inclinat religios, de gen ca mi-l inchipui la prima vedere pe D-zeu totusi asa ca un creator
   ? Macar de content daca nu chiar concret asa de oameni…!

 3. Vali = De toate pentru toti | 26 martie 2015 la 20:57 | Răspunde

  E o aplicatie buna la plictiseala. Cand nu e de treaba la serviciu, merge o repriza de intrebari si raspunsuri.

 4. Cronicile unui Nebun | 26 martie 2015 la 22:31 | Răspunde

  Tu ai facut-o?

 5. o sa instalez si eu ca pare interesant 😛

 6. Cunosc aplicatia, m-am jucat si eu, defapt am ghicit. Sunt unele cuvinte usor de ghicit, dar altele nu. Sunt multe astfel de aplicatii asemanatoare, multe sunt facute in bataie de joc.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.