Un plugin mişto de „like” pentru WordPress

Like Button Voting & Rating este un plugin WordPress frumos realizat. L-am văzut instalat la Strâmbulici şi am ajuns la concluzia că merită să-i dau o şansă. 🙂

Acest plugin funcţionează prin intermediul unui API de pe LikeBtn.com. După ce instalaţi şi activaţi plugin-ul, trebuie să vă înregistraţi pe site-ul amintit pentru a obţine un API. Vi se oferă 7 zile „TRIAL”, dar puteţi alege şi modul „FREE”. Funcţionează la fel de bine, deşi nu pot fi modificate toate chestiile din plugin atunci când folosiţi acest mod. Sau, dacă vreţi, abia după prima săptămână alegeţi modul gratuit.

Modulul e activ pe blog în acest moment doar ca să vă faceţi o idee. Poate că va rămâne activat pentru mai mult timp, încă nu ştiu. Ştiu însă că unii devin mici hateri atunci când sunt protejaţi de anonimat, de aceea am lăsat doar opţiunea de îmi place. Decizia de a instala Like Button Voting & Rating pe blogurile voastre vă aparţine în totalitate.

image

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2238

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Un plugin mişto de „like” pentru WordPress"

  1. flori de mucegai | 12 decembrie 2014 la 2:30 | Răspunde

    Mersi de link.
    Am dat de acest plugin din intamplare. Cautam un anumit plugin cu care pot introduce taburi, tabele, butoane si alte coduri.

    Pluginul acesta de like e chiar simpatic si isi face bine treaba. Am vrut sa par diferit fata de celelalte bloguri si aici ma refer la butonul de like facebook care e cam urat si in general toata platforma facebook a devenit plictisitoare pentru mine.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.