Primul număr de telefon

Primul număr de telefon

După primul avatar Yahoo și primul meu telefon urmează primul meu număr de telefon. Așadar, seria primul meu… continuă.

Prima rețea de telefonie în care am poposit a fost Vodafone. Prima cartelă cu număr am cumpărat-o pe 16 august 2007, zi în care aceasta a devenit activă în rețea. Numărul de telefon s-a nimerit a fi unul simplu și l-am reținut chiar din prima zi. 0729344108 era numărul în cauză, număr de telefon pe care l-am avut o perioadă bună de timp.

După Vodafone a urmat Cosmote. Cei de la Cosmote m-au întâmpinat… în roaming. Mi s-a urat bun venit în Ucraina, fiindu-mi oferite niște tarife super. Bineînțeles că nu am acceptat să plătesc 80 de cenți pe minut și am dezactivat serviciul roaming. Ca o paranteză, până în acest moment am dezactivat serviciul roaming pe toate cartelele SIM pe care le-am deținut sau le dețin.
Nici primul număr din Cosmote nu l-am uitat: 0764557862. O combinație destul de interesantă, chiar dacă se putea și mai bine.

Primul număr de telefon din rețeaua Orange este singurul număr al portocaliilor pe care mi-l amintesc. Am renunțat la el deoarece l-am cam blocat încercând coduri de reîncărcare inexistente. Mi-am folosit mintea pe post de generator de coduri de reîncărcare. Unul prost, din câte se pare. 🙂 Iar dacă tot am spus că-l știu, închei prin a-l tasta: 0741908915.

Tu în ce rețea de telefonie ai „debutat” și ce număr de mobil îți mai amintești?

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3834

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Primul număr de telefon"

  1. Primul meu număr de telefon a fost din Orange și anume 0740542119 după mulți ani am descoperit ,ca acest număr a fost dat la altcineva .Eu am crezut că se casează .Nu am știut ca se rebrendduieste .Nu știu dacă îl folosește la abonament ,nu știu .Eu lam folosit la cartelă .

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.