Primul număr de telefon

După primul avatar Yahoo și primul meu telefon urmează primul meu număr de telefon. Așadar, seria primul meu… continuă.

Prima rețea de telefonie în care am poposit a fost Vodafone. Prima cartelă cu număr am cumpărat-o pe 16 august 2007, zi în care aceasta a devenit activă în rețea. Numărul de telefon s-a nimerit a fi unul simplu și l-am reținut chiar din prima zi. 0729344108 era numărul în cauză, număr de telefon pe care l-am avut o perioadă bună de timp.

După Vodafone a urmat Cosmote. Cei de la Cosmote m-au întâmpinat… în roaming. Mi s-a urat bun venit în Ucraina, fiindu-mi oferite niște tarife super. Bineînțeles că nu am acceptat să plătesc 80 de cenți pe minut și am dezactivat serviciul roaming. Ca o paranteză, până în acest moment am dezactivat serviciul roaming pe toate cartelele SIM pe care le-am deținut sau le dețin.
Nici primul număr din Cosmote nu l-am uitat: 0764557862. O combinație destul de interesantă, chiar dacă se putea și mai bine.

Primul număr de telefon din rețeaua Orange este singurul număr al portocaliilor pe care mi-l amintesc. Am renunțat la el deoarece l-am cam blocat încercând coduri de reîncărcare inexistente. Mi-am folosit mintea pe post de generator de coduri de reîncărcare. Unul prost, din câte se pare. 🙂 Iar dacă tot am spus că-l știu, închei prin a-l tasta: 0741908915.

Tu în ce rețea de telefonie ai „debutat” și ce număr de mobil îți mai amintești?

Etichete:

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.