Huawei Freebuds 4i. Merită?

Mă întrebam retoric într-un articol mai vechi dacă devin fan Huawei. Acolo am prezentat, pe scurt, ce produse marca Huawei dețin.

Printre gadgeturile de acolo se numără și căștile fără fir Huawei Freebuds 3i.

La începutul acestei luni am văzut că a apărut varianta nouă, anume 4i. Așa că am dat comandă pe Altex, că acolo am găsit prima dată varianta „pe negru”. Dacă tot am trecut de la 3i la 4i, să trec și de la alb la negru.

Prima impresie a fost bună. Cutia este lucioasă și are o formă mai de săpunel, așa. Fiind lucioasă, adună amprente și ajunge să arate ieftin. Mă rog… mai importante sunt căștile decât cutia.

Căștile s-au conectat rapid la telefon prin Bluetooth. Am activat AAC pentru o calitate mai bună a sunetului și am intrat în aplicația AI Life. Aici nu am reușit să adaug căștile căci, se pare, în Google Play e „aruncată” o versiune mai veche a aplicației AI Life. Am descărcat magazinul de aplicații al celor de la Huawei, numit AppGallery, iar de acolo am actualizat AI Life. În noua versiune mi-a găsit căștile automat, fără să mai fac nimic.

Am făcut actualizarea softului căștilor și gata.

Ca aspect, îmi plac mai mult decât Freebuds 3i. Sunt mai scurte, adică acea tijă care coboară pe lângă ureche e mai scurtă. Asta le face mai stabile în urechi, căci nu le mai agăț cu obrajii atunci când întorc capul.

În plus, pe Freebuds 4i există modul Awareness. Acest mod, numit și „Transparență” la alți producători de căști îți permite să auzi și sunetele din jurul tău în timp ce ai căștile în urechi. Acest mod e util, de exemplu, pe stradă, când trec mașini pe lângă tine și nu vrei să te sperii când le vezi cum te depășesc.

Altceva nu știu ce aș mai putea spune despre niște simple căști. 😊

Huawei Freebuds 3i vs Huawei Freebuds 4i:

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.