Devin fan Huawei?

Cred că primul produs Huawei pe care l-am achiziționat a fost o boxă portabilă Huawei AM08. Am cumpărat-o la începutul anului 2019 pentru că era ieftină, nu pentru că aș fi avut neapărat nevoie de încă o boxă portabilă.

Boxa asta este singurul produs Huawei pe care l-am cumpărat în 2019. În schimb, am multe gadget-uri de la Xiaomi, din 2019, dar mai ales de dinainte de 2019. Cumva, vremurile se schimbă și odată cu ele se schimbă și gusturile mele.

În 2020 am vrut o pereche de căști fără fir, din alea ce se încarcă în cutie, de la cutie. Cutia, la rândul ei, se încarcă de la încărcător.

Am ales… Huawei. Huawei Freebuds 3i, mai exact. Sunt exact ce trebuie. Seamănă cu niște căști in-ear normale, doar că fără cabluri. Sunt ușoare, au înalte, poate ar fi mers un bass mai profund, dar la dimensiunile pe care le au, nu cred că s-a putut.

Văzând că sunt ce trebuie, le-am mai dat o șansă. M-am săturat de brățări fitness și nu am mai făcut trecerea de la Xiaomi Mi Band 4 la Mi Band 5. M-a tentat, însă nu mi s-a părut un upgrade atât de semnificativ.

Am ales… Huawei Watch GT 2. Un ceas bun, cu autonomie de aproximativ o săptămână. Deși mulți l-au catalogat ca fiind o brățară fitness cu ecran de ceas, pe mine nu mă deranjează că nu pot instala aplicații sau să navighez pe internet de pe ceas. Sunt convins că astfel de features ar fi redus grav din autonomia dispozitivului.

Ce nu mi-a plăcut la Watch GT 2 este faptul că se zgârie cam ușor. I-am pus folie de sticlă după câteva zile. Știu că există și versiunea pro, dar… pe bune, să ceri dublu doar pentru că îl faci din materiale mai premium? Nu, mersi.

Ultimul dispozitiv Huawei pe care l-am cumpărat recent este un router 4G de la Orange, anume un Huawei B535 4G Plus Flybox. Nu prea am ce să spun despre el. Singurul internet posibil în zona în care locuiesc, ca să zic așa, este cel al operatorilor de telefonie mobilă. Bine, mai e și cel prin satelit, dar costă enorm.

Acum stau și mă întreb care va fi următorul gadget pe care îl voi cumpăra. Oare va fi tot Huawei? Devin fan Huawei?

Etichete:,

3 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.