EUREG licitează domenii care nu au expirat încă

Pentru cei ce nu știți, eureg este un site pe care poți să vezi ce domenii românești au expirat și sunt pe cale de a se elibera. Oricine poate, cel puțin teoretic, să reînregistreze oricare dintre domeniile expirate și să-și facă un site pe domeniul respectiv, imediat ce acestea devin disponibile.

Site-ul îți afișează ce domenii expiră azi, mâine sau în următoarele șapte zile și încearcă să facă bani din asta. Cum? Simplu.

Tu vezi că un domeniu de internet devine disponibil în curând și te decizi să licitezi, împreună cu ceilalți interesați de acel domeniu, pentru a-l obține. Cel ce oferă suma cea mai mare câștigă, iar eureg încearcă să fie primul care rezervă domeniul, imediat ce rotld îl scoate de la Pending delete.

EUREG nu sunt singurii care fac asta, însă sunt printre cei mai cunoscuți la noi din țară și au o rată de succes destul de mare.

Am lansat o discuție la începutul lui 2019, nu are rost să reiau. Urmăream atunci ce domenii expiră. Lista era mult mai lungă atunci, între timp s-a tot scurtat. Iar cu această ocazie, cei de la eureg s-au gândit să facă o românească și să bage în lista cu domeniile ce expiră în următoarele șapte zile și domenii active.

Da, le-am găsit acolo acum o săptămână, le-am găsit și ieri. Mi-au atras atenția fiindcă sunt domenii mai simple, mai ușor de ținut minte, nu domenii ca acesta, pe care nu-l vrea nimeni:

O fi corect, n-o fi? Voi să-mi ziceți.

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.