Etichetă: forum

Tombola promovării

 
VasileRuscior.Ro te promovează! Sau cel puţin încearcă… 🙂 Ai site, blog, chat sau forum şi vrei să-l promovezi? (cam retorică întrebarea) Îţi oferim ocazia să-ţi pui imaginaţia şi spiritul de convingere la treabă.

Câştigă reclamă timp de 30 zile

 
Îţi oferim posibilitatea să ai un link pe acest blog către site-ul tău. Tot ce trebuie să faci este să îţi adaugi site-ul (sau blogul, chatul etc.) în topul INFOx24plus şi să ne arăţi cât eşti de bun. Cum? Prin numărul mare al vizitatorilor pe care îi ai pe site.

Tu ce site-uri vizitezi zilnic?

 
Stând cu telefonul în mână şi gândindu-mă ce site să mai vizitez, mi-am zis să întreb lumea pe ce site-uri mai intră. 🙂 Dacă acu’ vreo doi ani, pe wap puteai vizita o mulţime de site-uri cu un conţinut cât de cât interesant, în ziua de azi situaţia s-a înrăutăţit.

Warn-uri… fără număr!

 
Mai vizitez din când în când Wap-Forum.Info. Deşi aveam o părere… acceptabilă despre forum, pot să spun că în ultimele zile mi-am schimbat-o. Ultimele topicuri de pe Wap-Forum sunt doar despre warn-uri. 😀 Cât despre celelalte topicuri… dacă ai o problemă şi nimeni de acolo nu ştie să o rezolve, topicul este închis.