Durerea de cap „îmi mănâncă din RAM”

sursa imagine: blogul cu doi bani

sursa imagine: blogul cu doi bani

Nu sunt prieten cu durerea de cap. Nu ştiu cine e. Niciun fel de durere nu mi-e prietenă. Nu ştiu cui îi e. Totuşi mai ştiu câte ceva.

Ştiu că durerea de cap mă face să nu funcţionez la parametrii normali. Bine că mai şi trece. 🙂
Într-una din zile, când veneam acasă de undeva, mă întreabă o tanti cât e ora. Era luni, 27 octombrie, prima luni în care eram „pe ora de iarnă”. Mă durea capul. Mă uit la ceas vreo 10 secunde. Apoi răspund: 11 fără 20. Zici că eram un ratardat de ăla care scrie de 20 de ori pe zi în guestbook-ul lui FeNoMeNo.
Respectiva doamnă îmi zice „Mersi”, iar eu îmi continui drumul. Abia după aceea am „sesizat” că trebuia să spun un „Cu plăcere!” sau „N-aveţi pentru ce.“. Aşa e frumos. Aşa fac de obicei. E de porc să nu spun nimic când mi se mulţumeşte, să plec capul şi să-mi continui drumul cu gropi.

Am funcţionat cu întârziere, însă nu pot da timpul înapoi, chiar dacă aş face asta măcar de vreo 2-3 ori pe lună. Un „plus de memorie RAM” sau o scanare ar fi fost binevenită.

P.S: Cel din poză nu sunt eu. Florin Botoşi ştie asta deja.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2121

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Durerea de cap „îmi mănâncă din RAM”"

  1. Se intampla, stai linistit. Gandeste-te ca peste o luna o sa te bucuri de pregatirile de Craciun. Si apoi vine Anu' Nou. Vezi? Esti mai fericit. Zambesti! M-as putea face astrolog.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.