Domnul Li(n)s

„Scandalul” dintre Viorel şi Oana Lis + alţi „amanţi” umple câte o oră – o oră jumătate din aproape fiecare emisiune Acces Direct şi Un show păcătos încă de pe la începutul acestei luni. Dacă moare Viorel Lis, Antena 1 dă faliment. Cum se poate aşa ceva!? Ei bine, faptul că e la mijloc un regizor este la mintea cocoşului. Şi la mintea găinii. Şi la mintea oilor lui Ghiţă. Şi la mintea puiului piu. Nu vreau să jignesc nicio pasăre şi niciun animal.

În această seară a apărut o oarecare „domnişoară Cristina” care cică ar fi fost şi încă mai este amanta domnului Lins. Lis, pardon. Faza e că respectiva Cristina cu capul învelit stă cu spatele şi vorbeşte la feminin, dar mai uită ce are între picioare şi mai scapă câte un adjectiv la masculin. Nu mai spun că vocea e modificată, fiind oribilo-ştiinţifico-fenomenală. Asta e, nici actorii nu-s perfecţi. 🙂

Astă vară nu aveam chef să mă uit la emisiunea de divertisdement Acces Direct. Nici nu mă uitam, că era încă zi la ora 17. Era emisiunea în vacanţă, dacă stau să mă gândesc mai bine. Nici acum n-am chef, dar e ok să se audă ceva în fundal. Cred.

La Un show păcătos nu mă uit. Sunt prea „frumoase” asistentele lui Capatos, d’aia.

Etichete:,

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.