Cumpărături din China?

În descrierea acestui blog apare menționat că aici vei găsi informații despre cumpărături online, direct din China. În ultima vreme însă, nu am mai scris nimic despre acest subiect.

Păi de ce? În primul rând, a fost pandemie. Sau încă mai este. Nu știu. Comenzile din China oricum veneau greu, iar cu boala asta vin și mai greu.

Cumpăram chestii de pe Banggood și de pe Gearbest. De pe Banggood nu am mai cumpărat nimic de anul trecut (acest telemetru e ultimul produs achiziționat de acolo), iar de pe Gearbest am comandat ceva prin februarie și a ajuns înainte de a intra România în starea de urgență.

În pandemie am cumpărat de pe eMAG ceea ce mi-a trebuit. I-am lăudat când au lansat livrarea prin poștă, dar s-au șmecherit și ăștia. După câteva zile predau ei produsele la poștă, să dureze livrarea cât mai mult și să mă facă să aleg livrarea prin curier. Manevră.

Revenind la China, cred că o să cumpăr niște capete de schimb pentru periuța de dinți electrică. În țară, cu tot cu transport, ajung să coste cât periuța de dinți cu totul.

Tu ai cumpărat recent din străinătate?

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.