Cel mai bun sfat atunci când vine vorba de blogging

*

Salutare! Nu am mai scris nimic pe acest blog de aproape trei zile. Nu din cauză că am uitat să scriu, ci pentru că e prea cald. Iar când e prea cald, numai să scriu ceva util nu mai sunt dispus. Acum m-am aşezat într-un loc mai răcoros.

După cum v-aţi putut da seama din posturile anterioare (deşi mie îmi place să le numesc „articole”), am multe chestii utile de scris pe blog. Toţi se întreabă când o să scriu măcar una dintre ele. 😉
Citându-l pe Gabriel, ţin să menţionez că în aceste… să zicem trei zile în care n-am scris nimic, eu nu am fost blogger. Am fost – ce vreţi voi (bine, nu chiar orice), însă blogger nu. Acum, pentru câteva minute în care scriu acest minunat articol (căci v-am zis că aşa îmi place să-i spun), sunt blogger! După aceea sunt doar proprietar de blog. Nici măcar, dacă mă gândesc că blogul e pe un server, nu la mine în buzunar.

Cel mai bun sfat atunci când vine vorba de blogging este (suspans!): scrieţi şi, bineînţeles, publicaţi ce aţi scris! Pentru că un blog pe care nu apare nimic nou e ca un site HTML neactualizat (ca ăsta, de exemplu), pe care ai intrat o singură dată, ai citit ce te-a interesat şi… gata. Şi să nu îmi spuneţi că veţi intra zilnic pe arhitect211.weebly.com doar pentru a reciti aceleaşi texte, că nu vă cred. 🙂
A vizita un blog pe care nu se publică nimic nou (nici măcar comentarii) e ca şi cum ai intra pe Google şi ai căuta de fiecare dată acelaşi lucru.
În concluzie, nu contează ce scrieţi! Important este cum scrieţi!

Etichete:,

4 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.