Cel mai bun sfat atunci când vine vorba de blogging

*

Salutare! Nu am mai scris nimic pe acest blog de aproape trei zile. Nu din cauză că am uitat să scriu, ci pentru că e prea cald. Iar când e prea cald, numai să scriu ceva util nu mai sunt dispus. Acum m-am aşezat într-un loc mai răcoros.

După cum v-aţi putut da seama din posturile anterioare (deşi mie îmi place să le numesc „articole”), am multe chestii utile de scris pe blog. Toţi se întreabă când o să scriu măcar una dintre ele. 😉
Citându-l pe Gabriel, ţin să menţionez că în aceste… să zicem trei zile în care n-am scris nimic, eu nu am fost blogger. Am fost – ce vreţi voi (bine, nu chiar orice), însă blogger nu. Acum, pentru câteva minute în care scriu acest minunat articol (căci v-am zis că aşa îmi place să-i spun), sunt blogger! După aceea sunt doar proprietar de blog. Nici măcar, dacă mă gândesc că blogul e pe un server, nu la mine în buzunar.

Cel mai bun sfat atunci când vine vorba de blogging este (suspans!): scrieţi şi, bineînţeles, publicaţi ce aţi scris! Pentru că un blog pe care nu apare nimic nou e ca un site HTML neactualizat (ca ăsta, de exemplu), pe care ai intrat o singură dată, ai citit ce te-a interesat şi… gata. Şi să nu îmi spuneţi că veţi intra zilnic pe arhitect211.weebly.com doar pentru a reciti aceleaşi texte, că nu vă cred. 🙂
A vizita un blog pe care nu se publică nimic nou (nici măcar comentarii) e ca şi cum ai intra pe Google şi ai căuta de fiecare dată acelaşi lucru.
În concluzie, nu contează ce scrieţi! Important este cum scrieţi!

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1802

Distribuie mai departe:

4 comentarii la "Cel mai bun sfat atunci când vine vorba de blogging"

  1. Exact! Eu momentan ma rezum la a scrie un articol pe zi. Articolul il fac in jurul orelor 01:00-05:00 am.

  2. Ai mare dreptate. Mie unul imi place de cat ori intru pe un blog sa vad articole bune, lungi/imense sa am ce citii.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.