Vrei un fotograf bun pentru nunta ta? Apelează la George Sandu!

Cand vine vorba de nunti, e clar ca din peisaj nu o sa lipseasca si un fotograf nunta profesionist. Doar fotograful este cel care iti asigura fotografii de nunta reusite, deci si amintiri de neuitat, pe care sa le revezi peste ani si ani. Si sigur o sa vrei sa ai parte de poze reusite, clare, cu cadre impecabile si asa mai departe, nu?

Pentru fotografii profesionale, eu iti recomand un fotograf care este foarte pasionat de meseria lui: George Sandu! Mi-a placut George deoarece transmite o energie pozitiva foarte molipsitoare – nu ai cum sa te plictisesti la sedinta foto cu el.

Va spun, din experienta, ca este o alegere buna, in ceea ce priveste evenimentele importante din viata ta. Dar daca vrei sa te convingi singur ca face o treaba buna, poti sa ii studiezi portofoliul online – acolo gasesti foarte multe fotografii realizate de el, la diverse evenimente precum nunti si botezuri.

Eu asa m-am convins ca merita o sansa si ma bucur ca am avut incredere in intuitia mea, care a avut un sentiment bun in ceea ce il priveste pe George Sandu. O sa vedeti ca este un om deschis si prietenos si sedintele foto o sa decurga foarte natural.

Daca, totusi, esti o persoana mai timida si ai emotii in fata camerei (nu stii cum sa pozezi), nu iti face griji. Discuta sincer cu fotograful, ca sa il faci sa inteleaga mai bine ce iti doresti, iar el o sa iti spuna cum sa pozezi, va sti din ce cadre sa te pozeze, ca sa iesi cat mai bine in poza si o sa sties a se foloseasca de lumina pentru a crea cadre de poveste.

Sau poate te ajuta o sedinta foto ‘’simulata’’ – inainte de evenimentul propriu zis, mergi cu fotograful in toate locurile in care vei dori sa iti faci poze si exersati. Este foarte simplu si asa o sa scapi de emotii, iar in ziua cea mare o sa sti exact ce si cum si nu o sa ai parte de neplaceri.

Asadar, in ceea ce il priveste pe George, eu am o parere buna despre el si il voi recomanda cu drag, oricui!

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.