Vodafone Flex, abonamentele de care nu a auzit nimeni

Despre Orange YOXO am scris și au scris și alții. Am văzut filmulețe despre YOXO pe la cei pe care i-au plătit Orange pentru a promova abonamentele digitale.

Eu am scris despre YOXO pentru că e un serviciu ce mi se potrivește, nu că m-au plătit ei. Tot eu sunt cel care plătește. 🙂

Zilele trecute am aflat că și cei de la Vodafone au lansat niște abonamente similare, abonamente pe care le-au denumit “Flex”. Multe informații despre aceste Flex-uri nu am găsit, ci doar câteva comunicate de presă care spuneau cam aceleași lucruri. Știam încă din noiembrie că vor să lanseze și ei un abonament digital.

Spre deosebire de YOXO, Flex au incluse minute internaționale și trafic de internet în rețeaua 5G. Bineînțeles, pentru 5G ai nevoie de acoperire 5G de la Vodafone și de un telefon ce să știe 5G. Poate de asta nici nu se grăbesc cei de la Vodafone cu promovarea Flex-urilor.

Altă diferență este că Vodafone nu-ți dau banii înapoi pentru giga neconsumați.

O altă diferență este că Flex se activează din aplicația My Vodafone, aplicație care este… mult spus decentă. Nu m-am înțeles bine cu ea niciodată. YOXO are aplicație separată și cumva pare că Orange nu vrea ca abonamentele clasice să concureze cu YOXO.

Așadar, multe diferențe. Concluzionând, aș putea spune că Flex 12 este potrivit pentru cei ce consumă mult internet, căci la acest abonament ai internet nelimitat 5G. Pe de altă parte, YOXO 20 cu 20GB la 19 lei lunar (atât costă acum) este potrivit pentru ceilalți, ăia de folosesc Wi-Fi în cea mai mare parte a timpului și nici nu-și doresc să stea în perioada de grație.

Etichete:,

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.