Vine căldura și îmi cumpăr mănuși de lână

Cumpărăturile din China fără număr de urmărire sunt cea mai bună alegere dacă vă place riscul, adrenalina și așteptarea.

La mijlocul lunii decembrie a anului trecut am comandat niște chestii ieftine din China. De pe Gearbest, ca să fiu mai explicit. Pentru că erau produse ieftine, am ales Free shipping, adică fără număr de urmărire sau asigurare colet. Cea mai proastă alegere pe care o puteam face vreodată.

Coletele au fost trimise rapid. Pentru unul dintre ele am primit un număr de urmărire, anume BZ002470575CN. Celelalte au primit coduri de urmărire ce încep cu NL și sunt urmate de cifre. Multe cifre. Toate bune și frumoase până aici, numai că Poșta Română consideră coletele fără număr de urmărire super-neinteresante și le aruncă într-o magazie. Conform site-ului de sky56, coletele au ajuns în România la sfârșitul anului, însă pot să mai aștepte, că doar nu plecăm nicăieri. Poate mai explodează câteva, poate mai fac unele dintre ele cu ochiul cuiva și e mai simplu după aceea. Las’ că-i bine.

Printre lucrurile achiziționate se află și o pereche de mănuși marca Xiaomi. Cu degete pentru ecranul smartphone-ului, că vine vara și trebuie să port mănuși de lână, să nu înghețe mâinile de la soarele lunii iulie. Sper să le scaneze cineva până atunci… 🙂

Legătură ușoară:

https://usor.ro/5050

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Vine căldura și îmi cumpăr mănuși de lână"

  1. Numai tu puteai sa patesti asta :)) Apropo, imi fac si eu card. Ma ajuti cu cateva detalii? Multumesc

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.