Va fi piesa “Două cuvinte” un hit? (vezi videoclipul)

Va fi piesa "Două cuvinte" un hit?

Actualizare – 15 aprilie: Vezi videoclipul şi spune ce părere ai…

14 aprilie: Loredana şi Nadir aproape au lansat piesa Două cuvinte. În acest moment nu ştiu cum aş putea asculta această piesă muzicală, pe YouTube fiind disponibil doar un teaser de 22 de secunde al videoclipului. De aceea zic că e aproape lansată.

Trebuie să recunosc că am ascultat deja piesa la sfârşitul emisiunii O dată-n viaţă, emisiune ce a fost difuzată duminică. Din păcate eram aproape adormit, căci era ora 23:20. Sau p-acolo. În noaptea de sâmbătă m-am pus la somn duminică dimineaţă, aşa că recuperam. Deci nu am fost prea atent. Părea drăguţă piesa şi nici nu s-a mai cântat până acum despre cele două cuvinte care devin trei dacă ştii engleza. Cum era aia? Cei patru evanghelişti erau trei. Luca şi Matei.
Revenind la Două cuvinte, chiar cu „te iubesc” se termină piesa, dacă nu mă înşală memoria. Mă înşală altele, dar memoria nu.

Două cuvinte ar putea fi „mama ta”, cu prescurtarea mă-ta. Ar putea fi şi „rămas bun”, dar şi altele. Dar nu-s…

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3370

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Va fi piesa “Două cuvinte” un hit? (vezi videoclipul)"

  1. Ce teaser…"Na na na na na na na….te iubesc!". Dafaq, scot astia piese din ce in ce mai penibile si idioate.

    • Dobre Petronel | 15 aprilie 2015 la 20:57 |

      Că bine zici, Ciprian. Încep să urăsc din ce în ce mai mult tipul ăsta de piese.

  2. Eu sunt afon asa ca nu pot sa-mi dau seama despre melodie si nici despre cuvinte deoarece daca sunt cantate eu nu inteleg peste 68 % din ele, uneori chiar mai mult, (de ex din acest cantec eu nici nu am auzit "te iubesc", am auzit si am retinut numai "na, na, na"), insa daca ma iau asa dupa videoclip, mie mi-a placut, mi s-a parut ca are culori frumos asortate, si miscari line care nu te sperie, chiar daca nu se intampla nimic deosebit asa ca poveste, adica precis nu era asa ceva gen Thriller si nici macar ceva gen supriza ca in Call Me Maybe. Mie mi s-a parut un videoclip potrivit pt persoane de varsta adulta mijlocie asa cam de varsta pres Iohannis, de exemplu, plus persoane care au job stressant si doresc sa se relaxeze vineri seara insa fara sa bea alcool sau sa se angajeze in activitati prea zbuciumate…ma rog, in fine, cred ca este un cantec bun pt intreg guvernul plus minim 60 % din parlament..

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.