Un transplant de cap ar fi binevenit

Încă nu m-am lămurit cum e asta cu două bonuri fiscale pentru cei ce mănâncă la restaurante. Bon fiscal pe bon fiscal încă nu primesc?

Nu ştiu cât de mari sunt bacşişurile primite de ospătari. Presupun că este vorba de sume foarte mari, de s-a ajuns la concluzia că trebuie tăiat bon fiscal pe aşa ceva. Sigur din impozitarea bacşişului vor fi construite acele autostrăzi care lipsesc României în acest moment. Bacşişul chelnerilor îl impozităm, iar pe cel al medicilor— nu, că-i ilegal. Adică şpagă.

Înţeleg că nu mai sunt bani pentru studii de fezabilitate. Nici pentru comisii nu avem bani, aşa că să impozităm tot! Chiar şi impozitul, dacă e rău şi nu ascultă de tăticul lui din Parlament.

Peste vreo doi ani ar putea fi realizat primul transplant de cap. Când văd decizii de genul ăsteia cu impozitarea tuturor mizilicurilor şi că cei ce lucrează în acest domeniu trebuie să declare fiecare bănuţ cu care vin de acasă la serviciu, ei bine… atunci ştiu cui i-ar trebui un transplant de cap. Că e totul prea la mişto

Un transplant de cap ar fi binevenit

Etichete:,

3 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.