Plagiat? Nu…

Aveți mai jos două piese muzicale, cu tot cu videoclip, piese ce au câte ceva în comun. Ghiciți ce!

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3738

Distribuie mai departe:

5 comentarii la "Plagiat? Nu…"

  1. Aoleu ! Si eu care sunt afon am devenit ff suspicios in cazul asta in legatura cu un posibil plagiat ! Cine a furat de la cine ? (Ca nu stiu care a fost primul). Plus nu e vorba de caz individual, ca e lucru in echipa, sunt implicati mai multi, si compozitorul, si textierul, si producatorii. Ba chiar si costumierii, pt ca in ambele clipuri rochiile fetelor cam semanau, desi una era alba si una neagra. Aici s-a plagiat in echipa. E poate caz de mafie, de "crima organizata" asa pe echipe. Sa ma duc sa investighez ?

  2. Am comentat gresit sub alt articol, (Doua de suflat), nu aicea unde trebuia…am verificat, si cf revista Unica NU e plagiat. Joker I-a cerut voie lui Randi sa faca o versiune ruseasca de tip remake pt ca sunt prieteni si se cunosteau de mult de la Moscova, si Randi a confirmat ca I-a dat voie. Zau, era gata gata sa izbucneasca un conflict romano-rus daca nu verificam !

  3. Sunt foarte multe melodii romanesti care au imprumuat oarecum o pare mai mica sau mare dintr-o alta, iar aici ma refer la coloana sonora, secvente din video-uri sau chiar versuri. O nimica toata, daca se fura la greu, de ce sa nu fure si astia.

  4. Plagiat este putin spus, au copiat linia melodica cu totul!

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.