Uite că se poate: Evolio ONYX cu Android 4.4.2

gadget.ro Evolio Onyx

Evolio ONYX este un smartphone ieftin lansat în acest an. Când spun ieftin, mă refer la 330 de lei, la eMAG. Ceva mai iefin găsiţi pe la Metro. Mai exact un smartphone GoClever de 4 inci şi specificaţii… acceptabile. Dacă aveţi norocul să îl mai găsiţi la Metro (că online nu este disponibil) şi să nimeriţi un telefon fără defecte de fabricaţie, achiziţionarea unui GoClever la 199 de lei poate fi un adevărat best-buy.

Revenind la Onyx. Chiar dacă seamănă, din punctul de vedere al aspectului, cu iPhone 3GS, chiar dacă e un smartphone low-cost, chiar dacă nu ştie să meargă în trei mâini, acesta a primit update la Android 4.4.2 KitKat. 🙂
Dacă deţineţi un astfel de telefon, modalitatea de reînnoire a sistemului de operare o găsiţi aici.

De ce acest titlu? Nu ştiu cine s-ar fi aşteptat ca un smartphone de 330 de lei să primească Android 4.4.2. Doar dacă venea cu el direct din fabrică. Când lumea „ţipă” pe alte pagini de Facebook că nişte update-uri ar fi binevenite, Evolio oferă… ce vrea omu’.
Poate pentru unii nu e cine-ştie-ce, poate pentru alţii ar fi fost mai bune nişte chei de la noul BMW, dar sigur pentru ceilalţi înseamnă ceva.

Să fie asta o modalitate de a atrage noi clienţi?

Etichete:, ,

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.