Tu cât de mult ţi-ai personalizat telefonul mobil?

Holo Locker

Salut! Atunci când îţi cumperi un telefon mobil, din dorinţa de a-l face mai plăcut ţie, te apuci să îl personalizezi: schimbi tema, imaginea de fundal, tonurile de apel. Cam astea sunt modificările ce se pot face pe un telefon „clasic”. Pe un smartphone însă, această personalizare poate merge mai departe. Dacă ai un lansator ce nu îţi place, poţi alege Holo Launcher. Îl găseşti gratuit în Google Play. Sau poţi alege un alt lansator, dacă nu îţi place sugestia mea. 🙂
O altă „ajustare” pe care o poţi face e să schimbi bara de stare. Am şi aici o sugestie: Super Status Bar. Această aplicaţie oferă câteva noi modele de „bare de stare”, însă nu are suport pentru telefoane dual-sim. Sau poate că are, dar nu am găsit eu unde.
Anyway, dacă ţineţi musai să modificaţi bara de stare, telefonul ar trebui să aibă suficientă memorie RAM. Nu de alta, dar aplicaţia Super Status Bar e (cum să spun eu?) cam… flămândă!
Mai sunt şi alte optimizări ce mai pot fi făcute, dar vă las să le încercaţi singuri şi apoi să ne spuneţi şi nouă.

Tu cât de mult ţi-ai personalizat telefonul mobil?

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1664

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Tu cât de mult ţi-ai personalizat telefonul mobil?"

  1. Nu mi-am personalizat prea mult telefonul, doar de ceea ce am nevoie. Doua/trei aplicatii si nimic mai mult. Merge perfect.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.