Top 3 motive să faci nunta toamna sau iarna

Încă puțin și vine iarna. Zilele caniculare au trecut de mult, iar nouă nu ne rămâne decât să le așteptăm pe cele de anul viitor. Nici vremea răcoroasă, nici anotimpul rece nu trebuie să te facă să amâni nunta până la vară. Pentru că nu e cazul.

Acum nunțile sunt programate cu mult timp înainte. Saloane pentru nunți rezervate pe toată perioada verii, restaurante ocupate, nunți făcute pe grabă doar pentru a elibera sala. Poți scăpa de toate acestea dacă te căsătorești atunci când e mai răcoare.

Iată doar trei motive pentru a face nunta toamna sau iarna:

  • Mâncare mai bună
  • Ce te întreabă ai tăi atunci când te întorci de la o nuntă? Mâncarea și muzica. Atunci când e frig, riscul ca mâncarea să se altereze este mult mai mic. Nu vei avea la nunta ta porțiile de mâncare foarte mici, nu cumva să nu se strice, așa cum ai fi făcut vara. Nici muzica nu trebuie să îi asurzeasă pe invitați doar pentru că așa le place tinerilor. Nu toți tinerii sunt tari de urechi.

  • Oricum nu știi cum va fi vremea
  • Ok, dacă faci nuntă vara, clar că nu va ninge. Însă, atunci când alegi data nunții cu șase luni sau cu un an înainte, nu ai de unde să știi cum va fi afară. Poate să ploua torențial sau va bate vântul, mai ceva ca în buzunare.
    Vremea nu are voie să-ți facă surprize neplăcute. Iarna cam știi la ce să te aștepți, așa că nu prea are ce să meargă prost din cauza condițiilor meteo.

  • Experiența cu limuzina
  • O astfel de experiență merită trăită măcar o dată în viață. Cu atât mai intens e trăită această experiență atunci când e mai frig afară. Nu mai vorbim de faptul că poți închiria o limuzină la fel de simplu cum ai fi făcut-o astă-vară: de pe limuzine in Bucuresti. Acolo găsești toate detaliile de care ai nevoie. Fie că te vezi într-o limuzină de epocă, fie că vrei ca luxul să te înconjoare, închiriază o limuzină și simte-te bogat.

    limuzine

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.