Software-ul EaseUS, soluția perfectă în cazul pierderii datelor

Probabil ca multora dintre noi, ni s-a intamplat ca macar o data sa fi sters din greseala, definitiv, fisiere importante din calculator iar dupa am incercat cu tot felul de programe sau metode sa le recuperam si tot nu am reusit.

Cu ajutorul software-lui gratuit de recuperare de date, EaseUS poti uita de aceasta grija pentru ca vei putea sa recuperezi fara probleme orice fisier sters definitiv de hard.

Acesta este flexibil si va ajuta sa economisiti timp fiind rapid, se pot importa sau exportati informatiile ori de cate ori este necesar. Astefl se poate importa rezultatul scanarii facute pana intr-un punct iar mai apoi se poate relua scanarea fara a fi nevoie ca aceasta sa fie reluata de la zero.

Acest software este gratuit si poate recupera nu numai date sterse din greseala, ci si date, fisiere pierdute din momentul coruperii hard disk-ului ori cand PC-ul este infectat cu virusi care duc la stergerea din senin a anumitor fisiere sau orice alte motive.

Software-ul EaseUS este capabil sa recupereze fisiere indiferent de tipul acestora, fie ca este vorba de filme, muzica sau fotografii, chiar si email-uri atat de pe calulatoare ori laptop-uri cat si de pe alte dispozitive cum ar fi stick-uri USB, carduri de memorie, camere digitale, telefoane si multe alte dispozitive de stocare. Acest lucru il face perfect pentru recuperare date sau backup.

Un alt avantaj foarte mare este faptul ca se utilizeaza foarte usor fara a fi nevoie de pregatire in domeniu, este foarte rapid si puternic astfel fiind capabil sa recupereze orice fisier pierdut in orice mod. Acesta poate fi setat in foarte multe ceea ce il face ideal pentru cei care nu se pricep extraordinar la limba engleza.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul lor unde va sunt prezentate pasii ce trebuie urmati intr-o astfel de situatie.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.