Simte adrenalina

Lumea știe deja că mie îmi place să mă plimb cu bicicleta. Astă vară am pedalat niște kilometri pe drumurile din Bucovina. Cel mai lung traseu de anul acesta a fost de acasă (Siret) până la Sucevița. N-am zăbovit mult pe acolo și am m-am întors acasă în aceeași zi. Ținând cont că am plecat după amiază de acasă și m-am întors noaptea, zic că am avut puțină viteză. Nu vă zic că din Rădăuți spre Sucevița trebuie să pedalez numai la deal. Un deal ușor, dar continuu. M-a rupt dealul acela. În alt an am făcut un traseu mai lung, până la Putna și înapoi, dar v-am povestit deja totul într-un articol mai vechi. Și atunci, ca și acum, am pedalat mult. Per total a fost frumos.

Altfel stătea treaba dacă nu foloseam bicicleta ca mijloc de transport, ci un ATV. Căldura verii devine răcoare, poți să fii în rând cu lumea – la propriu, că ai viteză, dar și la figurat, că folosești ceva ce se alimentează la pompă, așa cum fac colegii din trafic.

ATV

Să-ți achiziționezi un ATV nu este deloc complicat. Este din ce în ce mai ușor să cumperi orice de pe internet, cu livrare direct acasă, încât distanțele între localități parcă nici nu există. Nici să conduci așa ceva nu e greu. Fiind în aer liber, simți mai bine adrenalina. Nu e cum te-ai arunca din avion, dar le poți încerca pe amândouă, după care să compari. Pe ATV îți trebuie îmbrăcăminte groasă dacă vrei să circuli acum. În caz contrar, nu vei simți adrenalina, ci frigul.

Natura este frumoasă și e păcat să nu ne bucurăm de ceea ce ne oferă ea. De la păduri cu frunze ce parcă ruginesc toamna de la frig și ploaie, până la fauna specifică acestui ecosistem. De la răuri repezi, până la munți cu ape minerale naturale. Pe toate le poți descoperi dacă îți alegi bine locurile unde să testezi ATV-ul tău.

Etichete:

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.