Șapcă LED și cozoroc luminos #chestiide10

Astăzi continui seria „chestiilor de 10“ cu un produs de sezon. Ați ghicit, este vorba de o șapcă cu leduri.

cozoroc luminos

În primul rând, șapca despre care vă vorbesc este din bumbac. E destul de rezistentă, iar materialul nu este chiar subțire. În zilele caniculare îți va fi cald cu ea pe cap. Bine, în zilele cu soare puternic nici nu se observă dacă ledurile sunt aprinse.

Această șapcă nici nu a fost concepută pentru a fi purtată în după-amiezile călduroase. Simplul fapt că are leduri te duce cu gândul la seară și întuneric. Noaptea se vede cel mai frumos.

În al doilea rând, ledurile din dotarea acestei șepci sunt chiar puternice. Două leduri, dispuse de o parte și de alta a cozorocului trimit lumina prin întregul furtun luminos din fața cozorocului. Undeva în laterala șepcii este o cutiuță mică cu un comutator ON-OFF. Întâi de toate, trebuie mutat acel comutator în poziția ON, altfel ledurile nu funcționează.

șapcă cu leduri

În față, sub cozoroc, găsim un buton de pornire. Apăsând pe el, ledurile vor lumina intermitent. Dacă nu vrem să pâlpâie, mai apăsăm o dată și ledurile vor sta aprinse. Dacă mai apăsăm încă o dată, le stingem la loc.

Există disponibile trei versiuni: albastră, verde și roșie. Le-am găsit pe BangGood, cu livrare direct din Europa.

Link de achiziție

Mai multe detalii despre produs, inclusiv prețul, le găsiți dând click aici.

Etichete:

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.