Sanytol – expertul în dezinfectarea casei fără clor

Probabil ca toata lumea s-a intrebat ce optiuni sa aleaga pentru igiena. Un produs care indeplineste toate cerintele dorite si, in acelasi timp, este acceptabil ca pret, este Sanytol dezinfectant si detergent. Sanytol ofera intotdeauna produse de calitate, cum ar fi dezinfectant pentru pardoseala si suprafete si detergent dezinfectant pentru haine. Producatorul spaniol Sanytol este specializat in dezinfectanti de uz casnic, iar majoritatea produselor din aceasta companie pot elimina cantitatea coplesitoare de bacterii si ciuperci. Detergentul de rufe nu face exceptie.

Sanytol spray

Sanytol spray ofera un triplu efect impotriva bacteriilor, ciupercilor, virusurilor. Sanytol spray dezinfecteaza eficient suprafetele, ucigand microbii. Este eficient impotriva virusului Herpes Simplex, virusului gripal H1N1, Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aureus, Escherichia Coli, Candida Albicans, Aspergillus Niger, Enterococcus Hirae etc. si il poti utiliza in bucatarie, scaun de toaleta, obiecte sanitare, gresie, suprafete lavabile, electrocasnice, saltele, covoare, mobilier, telefoane, computere, obiecte pentru copii, cosuri de gunoi etc. Ucide 99,9% dintre bacterii, ciuperci, virusuri. Produsul are urmatoarele efecte: bactericid (in 5 minute) si fungicid (in 15 minute), virucid selectiv impotriva virusului Herpes Simplex (in 5 minute) si virusul gripal H1N1 (in 5 minute). Efectul sau a fost dovedit prin teste de laborator validate si de asemenea, a fost testat dermatologic.

Sanytol dezinfectant haine

Cand se spala la temperaturi scazute, rufele devin curate, dar nu sunt dezinfectate, Sanytol dezinfectant haine dezinfecteaza rufele, eliminand bacteriile, ciupercile, reziduurile de detergent si calcarul la orice temperatura, lasand o senzatie uimitoare de prospetime.

Sanytol dezinfectant

Sanytol dezinfectant nu contine coloranti si nu prezinta pericol la contactul cu alimentele. Elimina 99,9% dintre bacterii, mucegaiuri, virusi, fara clor, neutralizeaza 99% din alergenii provocati de capuse, pisici si polenul plantelor, curata si dezinfecteaza apa, este anti-alergenic si ofera un stil de viata sanatos. Elimina bacteriile, ciupercile, virusurile si organismele microscopice de pe suprafete. Sanytol, expert in dezinfectarea fara clor, a dezvoltat un dezinfectant practic, universal, fara clatire care curata, dezinfecteaza si neutralizeaza acarienii, si alergenii cu polen, avand o eficienta de 99%.

Compozitia sa unica nu lasa pete, dar lasa o aroma proaspata de puritate. Se pulverizeaza sau se sterge suprafata cu solutie lichida sau gel si se lasa sa actioneze 15 minute pentru o dezinfectare completa. Compozitia dezinfectantului Sanytol include ingredienti activi biocid clorura de dodecildimetilamoniu, surfactanti neionici, surfactanti, parfumuri si dezinfectanti cationici.

Detergent lichid Sanytol

Vrei ca hainele sa fie perfect curate? Detergent lichid Sanytol este un detergent dezinfectant care elimina 99,9% din bacterii si virusi. Produsul poate fi folosit in special pentru spalarea imbracamintei sport, a lenjeriei de corp si textile pentru uz casnic. De asemenea, detergent Sanytol este eficient chiar si la temperaturi scazute si este potrivit atat pentru spalarea manuala, cat si pentru masini de spalat. Este recunoscut de dermatologi ca fiind hipoalergenic si nu contine clor.

Sanytol haine

Cele mai importante caracteristici ale produsului Sanytol haine, sunt urmatoarele:

  • Ucide 99,9% din bacterii, virusuri si mucegaiuri.
  • Ideal pentru imbracaminte sport, lenjerie intima, articole textile pentru casa, lenjerie de pat.
  • Sanytol haine este eficient in caz de boli si epidemii.
  • Efectul sau bactericid si antiviral este eficient chiar si la o temperatura de 30 de grade C.
  • Potrivit atat pentru spalarea manuala cat si pentru masina de spalat.

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.