Cum să nu rămâi cu mașina în drum

Trăim în secolul vitezei. Tehnologia evoluează cu cea mai mare viteză, iar în medicină se fac progrese în ceea ce privește tratamentele anumitor boli.

În aceste condiții, suntem nevoiți să evoluăm. Nu prea avem de ales. Odată cu timpul acesta ce trece foarte rapid, ajungem să înțelegem niște lucruri. Cum că suntem prea săraci pentru a cumpăra cele mai ieftine produse, că zgârcitul are mai mult de pierdut, că nimic nu e gratis pe lumea asta. Am dat doar trei exemple, însă aș putea continua la nesfârșit.

Cu cât știm mai multe, cu atât descoperim că avem mai multe de învățat. Învățăm și din greșeli, ce-i drept, însă nu e suficient.

Să zicem că sunt șofer. Eu nu sunt șofer pentru că nu am învățat. Viața nu m-a învățat, căci eu trebuie să învăț de la ea. Și din cărți. Nu asta e ideea. Să zicem că sunt șofer și am rămas cu mașina în drum. Ce fac? Eu nu sunt mecanic, nici îndemânare nu am, așa că ce fac cu mașina care nu mai vrea să pornească? Aș putea să sun la tractari auto, dar momentan vreau să văd ce opțiuni mai am.

Aș putea să mă uit dacă s-a oprit mașina din cauză că am făcut pana prostului. Să zicem că nu-s așa… ghinionist (ca să nu mă repet) și nu-i asta problema. Pur și simplu nu mai vrea mașina să pornească. S-a oprit în drum și eu nu știu ce să fac. Cum procedez?

Chem un prieten? Sunt departe de casă și am rămas cu ea în drum, așadar nu e o idee bună. Mai bine chem un dușman, șansele să fiu refuzat sunt mai mici.

tractari auto

Ce fac dacă s-a oprit mașina și nu mai vrea să pornească?

  • O variantă ar fi cea de mai sus. Chem un prieten și aștept, cu emoție. Dacă nu a mai tractat autoturisme și mă „agață“ pe undeva? O să-mi zică apoi că el nu a vrut decât să mă ajute și… să mă descurc mai departe.
  • O altă variantă, mult mai bună, o reprezintă cei de la tractari auto cu acoperire nationala. Experiența dobândită de-a lungul timpului de dumnealor face ca serviciile oferite să fie de cea mai bună calitate. Lăsându-ți autoturismul pe mâna celor de la tractări auto, beneficiezi de cele mai bune recomandări în ceea ce privește service-ul în care să-ți lași mașina. În caz că piesa auto de care ai nevoie se găsește mai greu, tot cei de la tractări te ajută. Numeroasele parteneriate pe care le au cu diverse firme de dezmembrări autoturisme îți vor fi de folos.
  • Cea de-a treia variantă ar fi să-ți cumperi altă mașină. Ce… mașini nu mai sunt? 🙂

Orice alegi, nu uita că cineva este gata să te tracteze. Nu trebuie să împingi tu.

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.