Review # Acumulator extern A+, 6000 mAh

Acumulatoarele externe mi-au trezit un real interes chiar de când au apărut. Dețineam atunci un telefon care nu stătea prea bine la capitolul autonomie, așa că am achiziționat un TP-Link de 10400 mAh. I-am făcut și un review atunci, funcționează perfect și acum. Singurele puncte negative ar fi greutatea și forma robustă care mă împiedică să-l port în buzunarul de la pantaloni. De aceea, nu cu mult timp în urmă, am cumpărat un acumulator A+ de 6000 mAh, model PBS7XX7-SB.

Prima impresie este dată de cutie. Produsul vine într-o cutie premium, care îți spune parcă, de la început, că ai de a face cu un produs de calitate. Nu o să pozez cutia deoarece nu vreau să stric surpriza. Chiar de cum l-am scos din cutie, l-am conectat la încărcătorul de la telefon. S-a încărcat complet undeva în 4—5 ore, cele patru leduri indicând nivelul la care s-a ajuns.

Acumulatorul are două porturi USB, astfel puteți încărca două dispozitive simultan. Așa cum am spus mai sus, există patru leduri ce arată cât de încărcat este acumulatorul. Ledurile stau aprinse atunci când încărcătorul este conectat la telefon, tabletă, lampă USB etc. Partea interesantă este că ledurile se aprind și atunci când iei acumulatorul extern de pe masă sau dintr-o geantă. Ceva senzori fac lucrul acesta, astfel că nu trebuie să conectezi acumulatorul sau să apeși vreun buton pentru a vedea câtă „vlagă” mai e în el.

Ca mărime, acumulatorul A+ este cam cât telefonul meu de 5″; la fel de înalt, poate o idee mai gros, însă mai îngust. Puțin mai mult de jumătate este îmbrăcat în aluminiu, iar restul într-un fel de plastic cauciucat, ca cel de pe spatele unor telefoane mobile. Ținând acumulatorul de partea cauciucată, e aproape imposibil să-l scapi din mână când îl bagi în buzunar. Eu nu l-am purtat prea mult prin buzunare, ci l-am conectat la un Wifi Repeater de la Xiaomi. Le stă bine împreună și îi asigură lui Wifi+ vreo 30 de ore de funcționare cu o singură încărcare. 🙂

Există trei variante ale acestui acumulator: argintiu, auriu și roz. Eu am varianta argintie. Prețul unui astfel de acumulator este de aproximativ 50 de lei.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip accesoriu Acumulator extern
Culoare Argintiu, auriu sau roz
Telefoane compatibile Universal
Altele Baterie Li-Polymer
Tensiune intrare: 5V / 2A
Tensiune iesire: 5V / 1A
Tensiune iesire: 5V / 2A
Greutate 180 g
Dimensiuni (W x H x D mm) 142 x 56 x 14
Conectivitate 2 x USB
1 x Micro USB
Capacitate (mAh) 6000

A+

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.