Parchet ceramică adus din Italia

Banii se strangeau cu greutate, dar curand, prin eforturile tuturor celor din familie, casa avea sa se inalte mandra.

-Vreau o casa pentru voi, copiii mei dragi, cu multe etaje, cu acoperis de cea mai buna calitate rosu, cu multe camere spatioase si holuri pe care sa le impodobiti cu ghivece de flori si statuete.

Se vedea ca petrecuse mult timp citind. Acoperisurile rosii se vad bine mereu: si cand ploua si stralucesc ude, dar si cand ninge si contrastreaza cu albul zapezii. Ele inveselesc atmosfera, cand totul in jur este alb si negru, adica toamna tarziu.

I-am dat dreptate mamei ca dorea acest tip de acoperis. Si holurile lungi erau frumoase. Imi place atmosfera aceea de hotel, cand fiecare vine din oras sau de la plaja, parcurge partea comuna, in care saluta, apoi intra in camera lui, unde are intimitate.

Scari din lemn. La etajele superioare sa se poata urca pe scari de lemn sculpate. Aici parerile erau impartite: unii doreau scari din lemn bej, adica exact culoarea naturala a materialului din care sunt facute, dar sa fie lacuite, in timp ce altii doreau scari albe sau negre.

Casa se inalta in proiectele noastre etaj cu etaj. Am gandit impreuna incaperile de la fiecare etaj, culorile peretilor, perdelele, draperiile si jaluzelele.

Scriam pe hartie toate ideile, negociam cu entuziasm pentru ele, pana am ajuns la pardoseala. Aici am fost cu totii de acord ca trebuie sa comandam gresie sau faianta de lux, aduse special din Italia, produse care se afla pe site-ul magazinului Gudart.ro.

Asa am ajuns sa admiram modele parchet ceramica. Era de departe unul dintre acele produse rafinate care te determina sa le comanzi acum, de teama ca pana maine nu vor mai fi in stocul magazinului si se vor epuiza peste tot in lume, fiindca sunt prea frumoase si rezistente.

Am trecut in revista toate produsele. Gresia si faianta din acest magazin imitau perfect: betonul, piatra, marmura, ceramica, sticla, lemnul, dar si tapetul. O lume de vis se derula sub ochii nostri categorie dupa categorie.

„Ce ar fi sa incepem sa construim casa?”, a intrebat tata.

Produsele de pe Gurart.ro nascusera in noi dorinta de a incepe casa maine, sa avem parchet ceramica si faianta care imita tapetul pe pereti. Eu alesesem un perete care imita tapetul cu trandafiri. Florile erau perfecte, faianta multicolora, incat as fi crezut tot timpul ca ma aflu intr-o gradina plina cu trandafiri infloriti.

Tata a ales sa aiba pe un perete un colt de padure verde, fiecare a ales ceva. Momentul acela in care am intrat pe site a insemnat inceputul constructiei casei noastre. Sarcinile au fost impartite: unul se ducea dupa autorizatie si avize de la pompieri, altul dupa arhitect, in timp ce tata a ales firma de constructori.

Nu exagerez sub nicio forma, dar in doua-trei luni casa noastra incepuse sa prinda contur si am putut sa comandam si gresia si faianta aduse din Italia de pe site-ul magazinului prezentat mai sus.

Gudart ne-a mobilizat prin produsele sale de lux sa finalizam cat mai repede constructia si sa trecem la finisaje.

Astazi am intrat mandra in casa terminata si am simtit gresia fina din ceramica sub talpi. Era ca si cum m-as fi plimbat intr-o dimineata de vara prin iarba de matase, plina de roua. Toata oboseala acumulata in aceasta zi torida de munca a disparut ca prin minune. Aveam o durere ingrozitoare de cap si mersul cu picioarele goale pe pardoseala de ceramica mi-a luat durerea ca prin vis.

Vara vom avea racoare, racoarea de care avem nevoie, in timp ce pentru iarna vom pune covoare pufoase si inalte sau vom monta incalzirea in pardoseala.

Deschid usa camerei mele. Gradina de grandafiri este la locul ei, adica pe peretele pe care va sta patul, sa pot sa ating cu degetele frumusetea. Fiecare are pe peretele din dormitorul lui ce si-a ales. Imi place coltul de padure al tatei, dar admir in egala masura si figurile geometrice alese de fratii mei.

Talpile mele merg singure pe acest parchet fermecat si deodata ma simt usoara, atat de usoara, incat parca plutesc. Nu obosesc mergand pe aceasta suprafata divina. Parca as fi o dansatoare pe gheata care interpreteaza spectacolul vietii.

Inca putin si ne vom muta in casa cea noua la care am visat cu totii.

Muncim in fiecare zi si casa ni se pare mai frumoasa. Cine oboseste, se intinde cateva minute pe parchet ceramica si parca se incarca energetic pozitiv, fiindca dupa 10-15 minute este ca nou si poate munci cu mai multa putere.

Suntem uniti, dar parchetul ceramic a contribuit decisiv la inceperea constructiei casei noastre, de aceea consideram o binecuvantare ziua in care am vazut produsele aduse direct din Italia pe site-ul magazinului.

Vrei si tu sa ai o casa a ta, dar te temi sa incepi? Ce ar fi sa incepi prin a alege gresia si faianta, sa iti imaginezi cum va arata pardoseala si peretii din bucatarie, din baie si din dormitoare?

Sa stii ca nu este un inceput mai bun ca acesta, fiindca vazand cat sunt de frumoase, vei face ca noi, vei demara constructia de a doua zi.

Multi romani au avut experiente similare cu Gudart.ro care stimuleaza cumparatorii sa lupte cu toate fortele sa aiba o casa a lor.

Locuinta este sfanta, de aceea trebuie sa arate ca intr-o poveste, iar pardoseala sa fie ca intr-un palat domnesc.

Vino in imparatia gresiei si a faiantei si alege parchet ceramic adus din Italia pe care sa il ai mereu frumos!

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.