Numere de telefon ce pot fi ușor ținute minte

Vă spuneam într-un articol mai vechi că sunt colecționar de cartele telefonice. Însă, de când am scris acel articol și până acum, nu am adăugat nicio cartelă nouă la colecția mea.

Vremea telefoanelor publice a apus. S-a așezat praful pe telefoanele publice. Pe acelea care încă mai există.

A apus și vremea în care visam cartele telefonice Romtelecom. Da, visam. Îmi plăcea atât de mult să adaug la colecția mea câte o cartelă, apoi încă una și încă una. În câteva nopți am visat că am mers în cabina telefonică și era plin acolo de cartele. Nu știam cine le-a adus, însă știam că nu mai are nevoie nimeni de ele. Nimeni, în afară de mine, bineînțeles.

Acum, nici cartele răzuibile nu mai cumpăr. Reîncarc direct din aplicația de pe telefon, iar banii pleacă de pe cardul de salariu. Folosim, în familie, doar cartele preplătite, așadar nu am treabă cu vreun abonament sau ceva.

Cartele cu număr am găsit și pe okazii. Am căutat mai demult niște numere ușor de ținut minte și am văzut anunțurile de acolo. Majoritatea anunțurilor de atunci sunt active și acum.

Fie ele și numere gold, prețurile sunt mari. Până la urma urmei, cât ești dispus să plătești pentru un număr de telefon? Plus că dacă ești ceva patron, medic stomatolog sau avocat, nu stai pe cartelă reîncărcabilă. Îți faci abonament și ceri un număr de telefon ușor de ținut minte.

cartelă

Eu am număr de telefon din 2015. Am activat atunci o cartelă de Lycamobile și s-a nimerit un număr de telefon gold. La ce oferte am văzut pe net, cred că l-aș putea numi așa. L-am portat în Orange și îl mai folosesc și acum.

M-am prostit mai demult și am cumpărat o cartelă cu număr de Vodafone ce începe cu 0799. Mi-a plăcut mie prefixul acesta și m-am lipsit de 30 de lei. Însă… cum să ceri sute de euro pentru un număr de telefon? Bine, de cerut – ceri, dar cine e dispus să plătească atât?

6 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.