Numere de telefon ce pot fi ușor ținute minte

Vă spuneam într-un articol mai vechi că sunt colecționar de cartele telefonice. Însă, de când am scris acel articol și până acum, nu am adăugat nicio cartelă nouă la colecția mea.

Vremea telefoanelor publice a apus. S-a așezat praful pe telefoanele publice. Pe acelea care încă mai există.

A apus și vremea în care visam cartele telefonice Romtelecom. Da, visam. Îmi plăcea atât de mult să adaug la colecția mea câte o cartelă, apoi încă una și încă una. În câteva nopți am visat că am mers în cabina telefonică și era plin acolo de cartele. Nu știam cine le-a adus, însă știam că nu mai are nevoie nimeni de ele. Nimeni, în afară de mine, bineînțeles.

Acum, nici cartele răzuibile nu mai cumpăr. Reîncarc direct din aplicația de pe telefon, iar banii pleacă de pe cardul de salariu. Folosim, în familie, doar cartele preplătite, așadar nu am treabă cu vreun abonament sau ceva.

Cartele cu număr am găsit și pe okazii. Am căutat mai demult niște numere ușor de ținut minte și am văzut anunțurile de acolo. Majoritatea anunțurilor de atunci sunt active și acum.

Fie ele și numere gold, prețurile sunt mari. Până la urma urmei, cât ești dispus să plătești pentru un număr de telefon? Plus că dacă ești ceva patron, medic stomatolog sau avocat, nu stai pe cartelă reîncărcabilă. Îți faci abonament și ceri un număr de telefon ușor de ținut minte.

cartelă

Eu am număr de telefon din 2015. Am activat atunci o cartelă de Lycamobile și s-a nimerit un număr de telefon gold. La ce oferte am văzut pe net, cred că l-aș putea numi așa. L-am portat în Orange și îl mai folosesc și acum.

M-am prostit mai demult și am cumpărat o cartelă cu număr de Vodafone ce începe cu 0799. Mi-a plăcut mie prefixul acesta și m-am lipsit de 30 de lei. Însă… cum să ceri sute de euro pentru un număr de telefon? Bine, de cerut – ceri, dar cine e dispus să plătească atât?

Legătură ușoară:

https://usor.ro/6934

Distribuie mai departe:

6 comentarii la "Numere de telefon ce pot fi ușor ținute minte"

  1. Pai sunt oameni dispusi sa dea si suma aia, chiar sume mai mari daca numarul ala de telefon i-ar ajuta intr-un fel la branding. In SUA inca e oaresce febra pe subiectul asta, cam la fel cum e si cu domeniile web.

    • Mai sunt și numerele de telefon de tipul 0744NUMELE sau 074PRENUME. Cum ar veni, 07VASILICĂ este 0782745422 pentru că V este pe tasta 8, A pe tasta 2, etc.

  2. Salut Vasile. “Piața” este liberă. Sunt curios în câte cazuri oferta ajunge să bată palma cu cererea. La un moment dat mă interesa și pe mine și am găsit niște oferte pe net. Am intrat, am văzut și am plecat … 🙂

  3. George Ginghina | 18 aprilie 2018 la 20:02 | Răspunde

    Mai, eu am gasit (acum vreo doua saptamani, ce-i drept) numere de telefon de la Vodafone, gold, la preturi chiar decente (pana in 50 RON). De putut se poate, tot ce trebuie este sa ai rabdare si putin skill in negocieri, atata tot.

  4. Eu nu mai țin cont ce număr am de telefon. Important este să știu numărul pe de rost.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.