Mi-am făcut card Monese

Despre Revolut am tot scris, cine a dorit să-și instaleze aplicația lor a găsit suficiente informații.

Monese este un serviciu similar. Dacă știi deja ce face Revolut, sigur înțelegi și cum funcționează Monese.

Am instalat aplicația Monese undeva la începutul lunii martie. Am completat ce era de completat, am confirmat ce era de confirmat, dar ceva am uitat.

Cei de la Monese au un sistem de recomandări. Trebuie să completezi porecla celui care ți-a spus de existența lor (un fel de referral). Ei bine, eu câmpul respectiv l-am lăsat necompletat. Dacă îl completam cu o poreclă, gen VASI149, aș fi primit 15€ bonus, bani cu care îmi comandam un card de plastic. Așa, după ce am terminat de completat tot și am văzut că nu am nimic în cont, am abandonat Monese.

La începutul lui iunie, am primit o ofertă de la Monese. 3 luni de Monese Premium for free. Cum nu mă dau în lături atunci când vine vorba de chestii gratuite, am profitat de ofertă.

Am comandat cardul albastru, pentru Zona Euro, pe 7 iunie. Pe 8 l-au trimis, iar vineri, 14 iunie, am intrat în posesia lui.

Trebuie să știi câteva informații despre Monese

De pus bani în Monese, pui tot ca la Revolut. Diferența e că Monese știe doar de euro, așadar îți va lua euro din contul de lei (poate apărea în discuție și comisionul de conversie valutară). La Revolut nu aveam “problema” asta, căci știa să ia direct RON de pe card.

Încă nu am încercat să adaug bani de pe cardul Revolut în Monese, dar voi încerca.

Dacă la Revolut nu ai comisioane dacă plimbi sume mai mici pe acolo, Monese are mai multe comisioane. După cum am mai spus, momentan am Monese Premium – fără comisioane. După perioada de 3 luni, vor apărea și celelalte comisioane în peisaj. Și de la acea dată…

… probabil voi rămâne doar la Revolut, că-i mai pentru bugetul meu.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.