Messenger Lite, o aplicație mult prea… lite

Lumea știe deja că folosesc Facebook Lite, aplicația care ocupă puțin și se încarcă rapid… cel puțin teoretic. Îi lipsesc reacțiile la postări și primește note mici în Magazinul Google Play în principal din această cauză. 

Nu a trecut mult timp de când a fost lansată aplicația pereche a Facebook Lite, anume Messenger Lite. Facebook Lite are mesagerie inclusă și se poate comunica prin mesaje fără probleme, așadar Messenger Lite este ceva suplimentar și inutil. Chiar dacă aplicația nu este destinată utilizatorilor din România, eu am instalat-o din Aptoide. Pentru cine nu știe, Aptoide este un fel de Google Play mai extins. Găsiți Aptoide cu o căutare pe Google. 🙂

Am spus că Messenger Lite este inutil și acum vă spun și de ce. Chiar dacă ai acces rapid la mesajele de pe FB, în lista mesajelor private recente nu apare bulinuța verde în dreptul persoanelor online. E o simplă listă cu mesaje, ca la mesajele SMS. După ce trimiți un mesaj cuiva, îți apare dacă destinatarul a văzut sau nu a văzut mesajul. Măcar atât. Din păcate, în aplicație nu apare când destinatarul s-a apucat să-ți răspundă la mesaj. Tot ca în mesajele SMS. Puteți trimite imagini și emoticoane. Ca în mesajele MMS.

Etichete:

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.