Leagoo Elite 4 – camera foto

De curând am achiziționat din China telefonul Leagoo Elite 4. Separat am cumpărat și o carcasă de protecție. Așa arată telefonul protejat.

image
image
image
image
image

Pozele de mai sus au fost făcute cu o cameră foto de 2 MP, de aceea calitatea este îndoielnică. Pozele de mai jos au fost făcute cu Leagoo Elite 4, smartphone ce are o cameră foto de 5 MP cu interpolare la 8 MP și blitz.

image
image
image
image
image

În fotografiile de mai sus nu am folosit blitzul, lumina fiind suficientă. O poză făcută noaptea, doar la lumina blitzului:

image

Camera frontală este de 2 MP cu interpolare la 5 MP. Cam asta e calitatea:
image

Dacă aveți curiozități legate de alte aspecte ale lui Elite 4, lăsați-le scrise în comentarii.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3732

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "Leagoo Elite 4 – camera foto"

  1. Cat ai dat pe telefon si care este site-ul de unde l-ai cumparat? Se misca bine cand e vorba de jocuri sau aplicatii mai solicitante? Sunetul este de calitate? Navigarea pe internet cum este? Telefonul pare interesant, iar pentru mine este potrivit, tocmai de asta te-am intrebat.

    • De aici l-am cumpărat: http://everbuying.net/product1076651.html Găsești prețul acolo. Era 80 de dolari când l-am achiziționat. La 100 de dolari găsești telefoane ceva mai performante. În jocuri mai solicitante nu l-am testat. Sunetul este destul de slăbuț în difuzorul din spate. În căști se aude bine, la fel și în convorbiri. Internetul merge ca uns. 🙂

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.