La voi Pago plătește facturile?

Anul trecut am auzit prima dată de aplicația Pago. Aplicație românească dezvoltată de români pentru români. Chiar dacă toți scriau numai de bine, nu prea mi-a trezit interesul la momentul acela. Astăzi m-am decis să-i dau o șansă.

Așa că am căutat aplicația Pago plătește în Magazinul Play. Aplicația are 4.8 stele din 5.

Pentru cine nu știe, Pago e aplicația aceea în care îți adaugi facturile și le vezi pe toate în același loc. Sau, mă rog, o parte dintre ele. Câte vrei să adaugi în aplicație. Tot din aplicație poți să le plătești.

Mai poți reîncărca telefonul și poți seta reîncărcări automate la fiecare X zile, unde X-ul îl definești tu. Eu am pus să se reîncarce telefonul cu opțiune la fiecare 30 de zile. Banii îi ia de pe card.

Pentru reîncărcari, adică plăti recurente, aplicația vrea card românesc, cu 3D Secure activat. Pentru a plăti facturi, merge și cu Revolut.

În aplicație aduni puncte bonus.

După ce descarci aplicația, vei găsi un câmp care trebuie completat cu un cod al celui care ți-a recomandat aplicația. Pune VASILERUSCIOR în acel câmp și vei primi 200 de puncte bonus, echivalentul a 2 lei.

Pe lângă cele de mai sus, în aplicație mai sunt niște opțiuni faine, dar vă las să descărcați aplicația pentru a le descoperi.

În această perioadă toate funcționalitățile aplicației sunt disponibile gratuit.

Etichete:,

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.