Inna Republicii Moldova

Inna Republicii Moldova

Căutam adineaori pe Youtube piesele ce vor participa la selecţia naţională a Eurovisionului. Le-am găsit şi pot să spun că n-am rămas prea impresionat. Asta e. Doar piesa Luminiţei Anghel are câte ceva din ce ar trebui să aibă un cântec de Eurovision Song Contest.

Aşa că am „plecat” prin vecini, adică în Republica Moldova. Acolo nu-mi dau cu părerea, fiind mai multe piese muzicale. Pot doar să zic că Mihaela Andrei mi-a atras atenţia. Nu pentru că melodia e prea strălucită sau că va câştiga Eurovisionul. N-are şanse. Doar că… ştiţi voi… vocea. 😀

Sursa foto: promotime.md

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2576

Distribuie mai departe:

8 comentarii la "Inna Republicii Moldova"

 1. Mă cam enervează când urcă cu vocea ei piţigăiată de mă zgârie pe timpan. Cum nu ascult însă nici pe departe muzica asta comercială şi de tot rahatul nu mă pot pronunţa în privinţa piesei doar că e varză.

 2. Vali = De toate pentru toti | 17 februarie 2015 la 18:22 | Răspunde

  Vocea respectivei foarte clara, glisarile vocii fiind fara dificultati, ceea ce e bine. (NU ma intereseaza genurile populare de muzica, spun doar 'tehnic').

  Cat priveste tara noastra si prezenta la Eurovision, daca nu se investeste in cantareti, in copii care sa urmeze cursuri speciale, societatea sa aiba un alt nivel (pfff!), atunci vom avea doar prezenta, nu si premii.

  • Claudiu Burlacu | 17 februarie 2015 la 19:02 |

   Noi nu prea știm să investim și să promovăm talentele, mai bine promovăm curvele și sexul.

 3. Vali = De toate pentru toti | 17 februarie 2015 la 21:26 | Răspunde

  Nasol, inseamna ca peste cateva decenii o sa fim sclavii altor natii. Fara investitii structurile se naruiesc.

  Dar cum speranta ne da puteri, poate vor veni vremuri mai bune.

 4. Ce idee buna ! Ma duc sa caut si eu pe YouTube diversi candidati ! Revin sa zic care mi-a placut !

  • Bine. Chiar mă interesează şi alte păreri.

  • Revin ca sa comentez ca am resimtit acelasi sentiment ca si tine cand ai scris ca "le-am gasit si pot sa spun ca nu am ramas prea impresionat", cu singura diferenta fiind ca pe mine m-au lasat neimpresionat si melodiile altor tari, nu numai cele din partea Romaniei. Nu le-am vazut chiar pe toate, unele tari si-au ales deja finalistul, insa nici aia nu mi-au placut in mod special, nici ceilalti catiiva candidati de la indecisi pe care am apucat sa dau click. Mai am o sansa totusi ca atunci cand si-or alege toti candidatii sa mai fac o trecere in revista, cine stie, poate mi-a scapat tocmai cel care imi va placea cel mai mult in acea faza. Nu e ca sunt pretentios, insa realmente sunt afon total, adica pur si simplu nu ma misca prea usor vreo muzica daca nu e asa de nivel de geniu. Insa mai incerc din cand in cand, adica nu am renuntat total la incercarea de a fi si critic de arta muzicala, chiar daca sunt si profund ignorant in plus de total afon relativ la ea.

 5. Cum ar zice romanul "e buna de p**a". 😉

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.