În cât timp primești o comandă din depozit european

Despre comenzile din China am scris de mai multe ori. Astăzi o să mă axez pe depozitele europene ale magazinelor chinezești.

De pe Gearbest.com – UK Warehouse – am cumpărat de mai multe ori, chiar dacă depozitul este mult mai mic față de cel din China al aceluiași retailer. Nu am ales niciodată DHL, căci nu mă grăbesc nicăieri. 🙂
Coletele au plecat din depozitul din Marea Britanie via Magyar Post. Câteva zile prin depozitele din Regatul Unit, apoi încă câteva zile prin Ungaria și încă vreo 7 – 10 zile din România în România. În total, ai de așteptat cam 3 – 4 săptămâni.

Alegi DHL dacă îți dorești să primești produsele mai repede. Cu DHL îți trimit comenzile cei de la Tomorrow Top atunci când cumperi din depozitele europene. Pe TomTop.com ai la dispoziție mai multe depozite europene.
Am cumpărat mai demult un produs de la ei, într-o marți seară (aproape miercuri). Depozitul din Germania mi se pare ceva mai aprovizionat, așa că am luat de acolo. În următoarea zi de marți coletul mi-a fost înmânat de către curier.

La ultima comandă au fost și mai talentați. Marți după-amiază am comandat un produs din depozitul nemțesc, miercuri l-au trimis cu DHL. Miercuri seară erau „hârtiile” făcute, iar joi a fost trimis către România. Vineri a fost preluat de la Oradea de către UrgentCargus și sâmbătă era deja în depozitul curierului din Suceava. Luni, undeva până-n ora 12, l-a adus curierul. Așa arată traseul coletului:

Track

Așadar, comenzile din depozit european ajung în aproximativ o săptămână prin curierat rapid și vreo trei săptămâni… dacă vrei poștă.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/5093

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "În cât timp primești o comandă din depozit european"

  1. Si pretul? In ambele situatii? Asa in mare, stiu ca oscileaza

  2. cristina dragomir | 26 martie 2017 la 22:26 | Răspunde

    Sa nu aud de DHL si de taxele lor pentru vamuirea coletelor care vin afara UE. In rest eu cumpar mult din afara, chiar si din China, dar cu transport prin Posta. Dureaza mult, dar aia e.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.