Îmi place muzica reinventată

Îmi place muzica reinventată

Zilele trecute auzeam la Radio 21, pentru prima dată, piesa ADDEI – Nu plânge, Ană. Deşi videoclipul a fost lansat de o lună, eu abia recent am aflat că Ana plângea.

Îmi place. Combinaţia dintre muzică pop şi versuri din folclor este pe gustul meu. E un fel de muzică populară reinventată. Sau muzică uşoară popularizată? În fine, bine că nu-s manele.

Am mai ascultat astfel de combinaţii, iar unele mi-au plăcut. Altele nu. Însă măcar o dată tot sunt tentat să ascult o astfel de melodie, să văd cum decurg lucrurile. Sau cum curg. Nu eu, ci notele. Eu nu curg.
Şi stilul în care cântă cucul ADDEI îmi plăcea, dar m-am cam plictisit de el. Îl ascultam într-o vară, că yo-s din Bucovina, bre!!

O altă piesă muzicală reinventată este Electric Fence feat. Shift – La carciuma de la drum. Mai puţin decât plânge cântă cucu’. Găsiţi cârciuma aici.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2376

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Îmi place muzica reinventată"

  1. E chiar ok muzica ei. Nu numai melodia asta. 🙂

  2. Sincer nu prea-mi plac melodiile Addei…Treaba asta cu Nu plange Ana am ascultat-o de vreo 2 ori pentru faza cu ''tu miroşi a flori de măr, eu miros a tocăniţa''

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.