Îmi place atitudinea pozitivă

Ieri n-am fost blogger. Am fost cam ocupat. Aruncând un ochi pe statisticile de ieri, am găsit motivarea de a scrie pe blog. Ce voi scrie nu e menit să aducă trafic organic, nici trafic de organe. Nici măcar trafic fluent prin Bucureşti nu vă voi dărui.

Îmi plac persoanele ce au o atitudine pozitivă şi sunt pline de energie fără să bea energizante. De fapt, să bea şi energizante atât timp cât cheful de viaţă există! Pentru că am zis că îmi plac, necesară e această mentiune: persoanele… adică fetele.

Chiar mă întreb câteodată de unde au unele fete atâta fericire pe chip. Nu mă refer la cele care apar pe la TV şi trebuie să afişeze permanent un zâmbet imaculat, chiar dacă le-a murit pisica sau vor să facă pipi. Eu zic de fetele ce chiar au energie. Sunt sigur că ştiţi despre ce vorbesc.

Pe mine mă oboseşte încercarea de a fi aşa. Câteodată obosesc doar privind. Obosit mai sunt! Poate că o fi de vină faptul că sunt mai introvertit. Sau poate nu. Încă nu ştiu. Nu m-am născut învăţat. Şi, ca să vezi, nici instrucţiunile nu mi le găsesc! 🙂

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.