Husele tale preferate la Contakt Shop

O husa este indispensabila pentru toti cei care detin un smartphone, aceasta avand nu numai rol de protectie al dispozitivului dar si estetic. Pentru fiecare model de telefon gasim pe piata zeci, sute de modele de huse de protectie, realizate din diverse materiale. Cu toate acestea, nu toate pot indeplini ambele roluri, unele dintre acestea, mai bine zis, cele care nu sunt originale, fiind realizate din materiale ieftine, care le fac sa arate bine dar nu le ofera rezistenta de care are nevoie telefonul.

Pentru ca o husa sa poata proteja un telefon aceasta trebuie realizata din materiale de calitate care sa reziste la cazaturi si la zgarieturi si cel mai important, sa poata absorbi socurile unei caderi. De accea si pretul unei huse originale pe care o cumparam dintr-un magazin de specialitate poate fi ceva mai mare decat al uneia pe care o cumparam din magazinul de pe colt. Dar nu este cazul sa va faceti griji pentru ca nu este neaparat vorba despre diferente foarte mari de pret, poate doar cativa lei sau cateva zeci, in cazul celor mai sofisticate.

Revenind la locurile speciale din care ne putem achizitiona huse originale si totodata la preturi accesibile, unul dintre acestea este magazinul online Contakt Shop, platforma de unde ne putem putem gasi si de unde ne putem accesoriza telefonul asa cum vrem. Toate produsele de aici le sunt aduse clientilor de la cele mai cunoscute si mai bune brand-uri impreuna cu oferte si preturi speciale. Unul dintre smartphone-urile pentru care putem gasi diverse accesorii este si Samsung Galaxy A7 2018, un telefon mid-range, o varianta mai ieftina pentru cei care doresc sa detina un telefon Samsung insa nu au un buget suficient pentru un high-end. Avem asadar acces la numeroase modele de huse A7 2018 originale, perfecte pentru toti cei care doresc ca dispozitivul lor sa arate bine dar in acelasi timp sa fie protejat intr-un mod eficient.

Putem gasi de exemplu huse Samsung Galaxy A7 2018 realizate din silicon, modele simple dar eficiente, elegante si practice. Acestea imbraca bine spatele telefonului si se muleaza bine pe carcasa, oferindu-mne uneori senzatia ca nici nu sunt acolo. Sau pentru cei care doresc ceva mai formal, mai modern si mai iesit din tipare, exista huse tip Book Cover realizate din piele sau imitatie de piele.

Este foarte usor sa cumparam si sa primim in cel mai scurt timp produsee dorite din magazinul Contakt, pentru ca pe langa magazinul online, exista si magazine fizice, 170 de magazine mai exact, in toata tara, unde ne poate fi livrat un numit produs sau de unde putem cumpara direct ceea ce vrem. Mai mult de atat, fidelitatea clientilor este rasplatita asa cum se cuvine, cei interesati avand posibilitatea de a se inscrie in Clubul Contakt unde pot fi la curent cu noutatile si unde pot beneficia de o reducere de 50 de lei la urmatoarea comanda de 100 de lei. Nimic mai simplu si mai eficient, clientii avand astfel posibilitatea de a-si achiziona produsele preferate cu un buget mai mic, doar la Contakt Shop.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.