Glumele cu rinichi nu sunt amuzante

Au trecut 14 februarie, 24 februarie, 1 Martie și 8 Martie, zile în care dăruim. Un zâmbet, două-trei, un cadou, două-trei-patru. Dar ce te faci când nu ai bani?

Mai este mult până rinichiul devine monedă internațională în vreo țară. Cel puțin așa sper. Unii încearcă să încurajeze acest fenomen prin diferite glume, de genul „Nu te plânge că nu ai bani atât timp cât umbli cu doi rinichi la tine.” sau „Dau rinichi la schimb cu iPhone 7″. Prostii!

Tehnologia este accesibilă. La toate telefoanele te auzi la fel, așa cum spunea Puya într-o piesă muzicală mai veche. Ai bani de iPhone 7, cumperi iPhone 7. Nu ai, îți iei unul care funcționează la fel de bine, dar e mai ieftin. Mai e varianta să nu dormi nopțile și să aștepți prețuri greșite cu degetul apăsat pe tasta F5. Poate-poate.

Ce este sofisticat nu este neapărat necesar. Gândește-te cum s-ar descurca bunicii tăi cu un bec inteligent. „Ce bec ai pus? Nu luminează!” și tu să le spui că trebuie să intre în aplicația de pe smartphone și să aprindă becul de acolo. Verde, roșu, mov sau ce culoare și-or dori.

Dă rinichiul, ia rinichiul, uite cum se schimbă… foaia. 🙂

Legătură ușoară:

https://usor.ro/5015

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Glumele cu rinichi nu sunt amuzante"

  1. Lasa rinichiul… Stii cum e la tara, daca dai o petarda se ascund toate babele in casa ,,Vin rusii, vin rusii,, ???

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.